Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 19

Anglijoje be pinigų ir be drabužių likusį lietuvį puolė gelbėti tautiečiai

Anglijoje be darbo ir be rūbų likęs lietuvis Gintaras greitai galės džiaugtis – nelaimėje atsidūrusio lietuvio pagalbos šauksmą išgirdo tautiečiai. Anglijos lietuvių „Facebook“ grupėje „UK lietuviai“ pranešus apie lietuvio nesėkmę, atsirado galinčių Gintarą aprengti, pavalgydinti ir netgi suteikti darbą.
Gyvenimas užsienio valstybėse ne visiems ir ne visada rožėmis klotas.
Gyvenimas užsienio valstybėse ne visiems ir ne visada rožėmis klotas. / „Tauragės kurjerio“/Renaldo Malycho nuotrauka

Įrašą grupėje „UK lietuviai“ paskelbė Eduardas Placenis. Pasak jo, Gintaras laišką vyrui atsiuntė į el. paštą, o šis jį perspausdino Anglijos lietuvių „Facebook“ grupėje.

El. laiške Gintaras rašė, kad į Anglijos Troubridžo miestą dirbti trinkelių klojėju atvyko prieš mėnesį, tačiau per šį laiką išdirbo vos 4 dienas, nes vyrą apgavo Airijos čigonai. Neliko nei pinigų, nei drabužių.

Man reikia jūsų pagalbos, neliko nė cento. Ar galite pasiimti mane iš šio miestelio pas save dirbti. Taip pat reikia rūbų.

„Užvakar, kai buvau išėjęs į parduotuvę, čigonų vaikai sudegino mano rūbus, sudaužė telefoną. Kai nuėjau pasiskųsti į policiją, čigonų karavanų neliko nė kvapo, – laiške rašė lietuvis. – Man reikia jūsų pagalbos, neliko nė cento. Ar galite pasiimti mane iš šio miestelio pas save dirbti. Taip pat reikia rūbų.“

Vyras laiške tikino, kad atvykstančių lietuvių lauks Troubridžo traukinių stotyje.

Nepraėjus nei keletui valandų nuo įrašo paskelbimo, atsirado keli žmonės, galintys vyrui padėti ir patikino, kad jį paims iš stoties, pavalgydins, aprengs ir įdarbins.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius