Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 12 18

Anglijoje nužudytos lietuvės tėvai: „Ji mylėjo gyvenimą“

Sugniuždyti tėvai, kurių paauglė lietuvė dukra Anglijoje buvo išprievartauta ir nužudyta Vulverhamptono parke, prabilo apie pažeminimą sėdint toje pačioje patalpoje kaip ir žudikas.
Viktorija
Viktorija / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.
Temos: 2 Anglija Nužudymas

Kaip skelbia portalas birminghammail.co.uk, mergaitės mama Karolina Valantinienė sakė, jog žudikas negalėjo pažiūrėti jai į akis Vulverhamptono Karališkajame Teisme.

Moteris mano, kad 16-metis negalėjo to padaryti, nes jaučiasi kaltas.

„Tai pakankamai žeminantis jausmas“, – prisipažino K.Valantinienė.

„Aš neįstengiau pagauti jo žvilgsnio, galbūt jis jaučia gėdą. Jis nepakėlė akių, todėl negalėjau į jas pažiūrėti“, – tęsė velionės mergaitės motina.

Dukters netektį išgyvenanti moteris prisiminė savo dukrą, kuri, anot jos, buvo „šviesi ir laiminga mergaitė“.

„Ji mylėjo gyvenimą, turėjo daug draugų. Ji buvo kupina linksmumo, energijos, galėjo padaryti bet ką“, – sakė moteris.

„Ji buvo labai drąsi mergaitė, turėjo daug draugų. Daugiau nėra tokios kaip ji. Neteisinga, kad ji negalės suaugti – juk taip turėjo būti. Ji turėtų užaugti, mes – turėti anūkų, bet deja, to niekada nebus“, – liūdnai kalbėjo ji.

Šalia jos sėdėjęs mergaitės patėvis tęsė: „Ji buvo labai šviesi mergaitė, jai tikrai būtų pasisekę gyvenime, jei būtų gyva“.

Paauglys buvo pripažintas kaltu dėl jos išprievartavimo ir nužudymo. Kadangi jis nepilnametis, jo tapatybė neviešinama. Jis pasikvietė lietuvę į parką balandžio 11 d. – „pasikalbėti ir parūkyti „žolės“.

Vis dėlto žudiko tikslas iš tiesų buvo kitoks – analinis seksas su ja. Tą pačią dieną jis buvo ieškojęs seksualinio pobūdžio informacijos internete.

Kai mergaitė atsisakė su juo santykiauti, jis ją išprievartavo ir nužudė. Mergaitei mažiausiai 21 kartą buvo suduota buku daiktu į galvą. Pusnuogį jos kūną jis paliko parke ant suoliuko. Tuomet persirengė drabužius, paslėpė ginklą ir kruvinus rūbus.

Po visko žudikas ramiai grįžo į savo namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius