Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 13

Anglijoje nevykusiai pokštavęs ir dėl to suimtas bei nufilmuotas mūsų tautietis tapo tikra lietuviškos internetinės erdvės sensacija

Tikra lietuviškos internetinės erdvės sensacija tapo mūsų tautietis, nevykusiai papokštavęs ir dėl to su antrankiais patekęs į anglišką TV realybės laidą. Laidos įrašas žaibiškai plinta tarp mūsų šalies interneto vartotojų.
Mūsų tautiečio ir Anglijos policininko pokalbis
Mūsų tautiečio ir Anglijos policininko pokalbis / Stop kadras iš youtube.com

Nevykėlį pokštininką užfiksavo populiari „Pick TV“ laida „Cop Squad“ (tai kažkas panašaus į lietuviškus „Farus“), fiksuojanti Kembridžšyro grafystės policijos pareigūnų darbo kasdienybę. Valandos trukmės laidoje atsirado vietos ir penkioms su puse minutės trukmės siužetui apie mūsų tautietį.

Siužeto pradžioje policijos pareigūnams pranešama, kad pagalbos telefono numeriu ir greitosios pagalbos medikams be reikalo skambinėja kažkoks vaikinas, kuris net bando seksualiai priekabiauti prie atsiliepusių pagalbos tarnybų moterų.

Kadangi Anglijos pagalbos tarnybų technologijos pajėgios nustatyti vietą, iš kurios skambinta net mobiliuoju telefonu, policijos patruliams buvo nurodytas adresas, kuriuo galima rasti skambinusį asmenį.

Nurodytu adresu pareigūnams iš karto kilo įtarimas, kad duris atidaręs jaunuolis gali nesuprasti angliškai.

„Ką? Kas... Kas buvo?“, – lietuviškai į Anglijos policininkų klausimus atsakinėjo duris atidaręs jaunuolis.

Netrukus pasirodė ir antras vaikinas. Jis prisipažino šiek tiek kalbantis angliškai ir sakė, kad pagalbos telefonu skambino duris atidaręs jaunuolis.

„Jis kalba angliškai“, – sakė antrasis vaikinas.

Kurį laiką tęsėsi angliškai – lietuviškas dialogas, per kurį pirmasis vaikinas įrodinėjo, kad jis nieko nesupranta, nežino, apie ką kalba policininkai.

Galiausiai į butą užėję policininkai aptiko pirmojo vaikino telefoną, kurio skambučių sąrašas neleido suabejoti, kas skambino pagalbos telefonu.

Aptikę įrodymų, policininkai lietuviui uždėjo antrankius. Tai jaunuoliui per kelias sekundes padėjo prisiminti anglų kalbą, kuria jis dar sugebėjo pareigūnus pasiųsti toli toli.

„Aš tau nepatinku, aš tau nepatinku“, – basas išvestas iš namų angliškai vis kartojo lietuvis.

„Taip. Tu man nepatinki“, – ramiai atsakė pareigūnas.

VIDEO: Farai angliškai (Cop Squad) / Girtų lietuvių nuotykiai Anglijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius