Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 17

Anglijos lietuvė prašo padėti pargabenti neaiškiomis aplinkybėmis mirusio vyro kūną į tėvynę

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti Laura Liūlytė prašo tautiečių pagalbos grąžinti į tėvynę neaiškiomis aplinkybėmis mirusio vyro kūną. Keturmetę dukrą auginanti moteris neturi 2500 eurų, kurių reikia, kad 25-erių latvis Denissas Aravinsas amžinojo poilsio atgultų gimtojoje Rygoje.
Denissas Aravinsas su dukrele.
Denissas Aravinsas su dukrele.

Lygiai prieš savaitę, trečiadienio vakarą iš namų išėjęs Denissas laiku nepasirodė. „Tądien grįžau iš darbo vėlai. Atėjo Denisso draugas ir pranešė, kad jis dar negrįžo iš miesto bei neatsako į skambučius. Su keletu draugų išvažiavome jo ieškoti. Buvome ir policijoje, ir ligoninėse... Kitos dienos ryte į namus atvyko policija ir pranešė, kad rado jį negyvą lažybų salono tualete“, – pasakojo susijaudinusi moteris.

D. Aravinsas su drauge L. Liūlyte.
D. Aravinsas su drauge L. Liūlyte.

Donkasterio mieste gyvenanti L.Liūlytė apie savo situaciją papasakojo socialiniuose tinkluose, pagalbos prašė ir vyriausybinių organizacijų, tačiau viskas – veltui.

Jokios pagalbos iš valstybės negausiu, nes nors ir gyvenome kartu 6 metus bei turime dukrą, buvome nesusituokę. 

„Prašau, padėkite Denissą grąžinti į gimtinę ir jo šeimai. Jeigu galite, prašau, padėkite, kiekvienas euras ar svaras – labai svarbus“, – lietuvė kreipėsi į vienos socialinio tinklo grupės narius.

Pareigūnai moterį išsivežė atpažinti kūno, tačiau po to procesas tarsi sustojo. Jokių išorinių sužeidimų ar smurto žymių ant jauno vyro nesimatė. Prabėgo savaitė, bet iki šiol nebuvo atliktas kūno skrodimas bei nenustatyta mirties priežastis.

„Denisso šeima – Latvijoje, aš čia likau viena su 4-erių dukryte, labai sunku be jo. Jokios pagalbos iš valstybės negausiu, nes nors ir gyvenome kartu 6 metus bei turime dukrą, buvome nesusituokę. Visur atsitrenkiu kaip į sieną. Kūno pervežimas kainuoja 2500, jo šeima neturi pinigų, o pati nežinau, iš kur gauti tokią sumą per trumpą laiką“, – graudinosi vieniša mama.

Vyro ir dukters tėvo netekusi lietuvė prašo gerų žmonių pagalbos.
Vyro ir dukters tėvo netekusi lietuvė prašo gerų žmonių pagalbos.

Lauros draugė, pradėjusi pagalbos akciją ir besitikinti padėti surinkti reikiamą sumą stebėjosi, kodėl vyras neaptiktas anksčiau: „Tualete jis pragulėjo nuo 17 val. vakaro iki kitos dienos 8:30 ryto. Neaišku, kodėl darbuotojai nepatikrino tualetų“.

Lietuvės tikisi, kad žmonės padės ir latvis galės atgulti poilsio ten pat, kur gimė.

Paaukoti Denisso grąžinimui galima tiesiogiai, į Lauros Liūlytės banko sąskaitą, kurios numeris: 53027074, o apsaugos kodas: 20-26-55. Taip pat pervedimu Paypal sistemoje naudojant el. pašto adresą: aravins123@gmail.com.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius