Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 09

Britų pareigūnai ieško nužudytos moters kūno dalių, Vytauto Jokubausko sulaikymo terminas baigiasi

Britų polininkai antradienį tęsia Piterbore žiauriai nužudytos moters kūno dalių paieškas. Lagamine buvo rastas moters torsas, tačiau, kur žudikas padėjo galvą, rankas ir kojas iki šiol neaišku. Dėl nužudymo sulaikytas 57 metų Lietuvos pilietis Vytautas Jokubauskas pareigūnams tikriausiai nepadeda, nes iki šiol nėra aišku, net kur konkrečiai buvo įvykdyta žmogžudystė, rašo peterboroughtoday.co.uk.
Vytautas Jokubauskas
Vytautas Jokubauskas / cambs.police.uk nuotr.

Kaip jau skelbta, moters kūno dalis buvo rasta lietuvio nuomojamose patalpose penktadienį. Tyrėjai vėliau patvirtino, kad lagamine nebuvo aukos rankų, kojų ir galvos.

Šių kūno dalių policija ieško dviejose vietovėse netoli Piterboro centro – žolėse prie vietos žaislų parduotuvės ir mažoje Lime Kiln Close gatvelėje, prie geležinkelio.

Taip pat nuodugniai apžiūrimas V.Jokubausko butas. Tačiau kol kas atmetama, kad žmogžudystė galėjo būti įvykdyta šiose patalpose.

Anglija.lt rašo, kad pareigūnams per pomirtinę ekspertizę nepavyko nustatyti moters mirties priežasties. Kol kas nepatvirtinama ir jos tapatybė, tik įtariama, kad nužudytoji gali būti 40-metė V.Jokubausko partnerė, liekna tamsiaplaukė lietuvė. Jos paieška nenutraukta.

Anot Anglija.lt, pareigūnai neatmeta versijos, kad V.Jokubauskas galėjo veikti ne vienas.

Antradienį baigiasi V.Jokubausko sulaikymo 48 val. terminas, todėl siekdami pratęsti jo apklausą ir vyrą suimti policininkai turės kreiptis į teismą.

Ieškojo ne to

Televizija TV3 pranešė, kad britų pareigūnai vykdydami žudiko paiešką buvo bjauriai apsirikę ir vietoj įtariamojo išplatinę jo bendravardžio ir bendrapavardžio mažeikiškio nuotrauką.

Vytautas Jokubauskas iš Mažeikių ir įtariamasis žmogžudyste Vytautas Jokubauskas iš Piterboro
Vytautas Jokubauskas iš Mažeikių ir įtariamasis žmogžudyste Vytautas Jokubauskas iš Piterboro

„Čia apšmeižtas, su purvais sumaišytas per visą Lietuvą. Draugai iš Anglijos paskambino, sako „ką, tu nebuvęs Anglijoje, nužudei Anglijoje žmogų“, – televizijai sakė Mažeikiuose gyvenantis V.Jokubauskas.

Pasak jo, nuotrauką britų pareigūnai paėmė iš „Facebook“. Dabar prie savo paskyros vyras negali ir prisijungti – paskyra buvo užblokuota.

Apšmeižtas mažeikiškis sako, kad net vietos žmonės ėmė jį vadinti žudiku. Esą net darbdavys dėl to jį pasikvietė ant kilimėlio.

„Darbe irgi tas pats. Taigi visi matė, visir ją rodo. Net vakar per žinias rodė, kad pagavo tą žudiką ir rodė mano nuotrauką“, – pyko vyras. 

Dėl nuoskaudos jis kreipėsi į Lietuvos policiją, tačiau vietos pareigūnai niekuo padėti negalėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius