Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 28

Dviguba žmogžudyste įtariamo Viktoro Bružo sesuo: „Jis buvo šeimos žmogus“

Dėl dviejų žmonių nužudymo sulaikyto ir apklausiamo Viktoro Bružo sesuo negali patikėti, kad jos brolis gali būti žudikas. Kaune gyvenanti Loreta Bružaitė-Ramanauskienė „The Telegraph“ sakė, kad brolis taip pasielgti galėtų nebent priverstas.
Viktoras Bružas
Viktoras Bružas

Ketvirtadienį vakare sulaikytas ir penktadienį apklausiamas policijos V.Bružas, anot sesers, buvo geras šeimos žmogus, kuris niekada nebūtų nieko žudęs.

„Negaliu patikėti, kad jis kaip nors gali būti su tuo susijęs. Niekada nepatikėsiu. Nebent kas nors jį privertė“, – žurnalistams sakė L.Bružaitė-Ramanauskienė.

Moteris patvirtino, kad ji su broliu V.Bružu augo našlaičiai, nes jų tėvai anksti mirė.

Tyrėjai lankėsi mokykloje

Bylos tyrėjai iš Interpolo penktadienį atvyko į Kaune esančią mokyklą, kurioje kadaise mokėsi V.Bružas, ir peržiūrėjo jo charakteristiką.

1993 m., sulaukęs 16 metų amžiaus, V.Bružas mokyklą metė.

Įrašuose matyti, kad vyras buvo prastas mokinys – per vienerius mokslo metus sugebėjo pamokose pasirodyti tik dukart, garsėjo smurtu. 1993 m., sulaukęs 16 metų amžiaus, V.Bružas mokyklą metė.

Mokyklos direktorius V.Bružą prisiminė, kaip šiurkštų, blogo charakterio, piktą vaiką.

Direktoriaus pavaduotojas Vytas Kazlauskas tokio mokinio nė neatsiminė.

Sūnus užsirakino kambaryje

Policijos duomenimis, V.Bružas galėjo mirtinai subadyti 55 metų Patricką ir 54 metų Gillianą Kettyle'us jų namuose Felčame ankstyvą ketvirtadienio rytą.

Tėvų kūnus surado šešiolikmetis nužudyto vyro sūnus Timothy. Manoma, kad per egzekuciją jis buvo pasislėpęs ir užsirakinęs savo kambaryje, tačiau šį tą girdėjo.

Pora buvo V.Bružui pažįstama. Lietuvis dirbo nužudytųjų įmonėje statybininku, o jo buvusi žmona Kristina Bružienė buvo Kettyle'ų įmonės sekretorė.

V.Bružas su Kristina buvo susituokę nuo 2008 m., kartu susilaukė sūnaus, išvyko į Didžiąją Britaniją ir ten pernai išsiskyrė. Manoma, kad skyrybų priežastis – V.Bružo girtuoklystės ir smurtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius