Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 24

„Humoro klubas” grįžta į Jungtinę Karalystę su programa „40 metų scenoje”

Rudenį, žiemą ir pavasarį trypę gimtosios Lietuvos scenas su programa „40 metų scenoje”, „Humoro klubo” vaikinai keliasi į didžiausią Europos salą, kur surengs keturis išskirtinius ir unikalius pasirodymus vietinėms lietuvių bendruomenėms. Į Jungtinę Karalystę „Humoro klubas” siunčia savo avangardą – lietuvius čia juokins Paulius Ambrazevičius, Mantas Katleris, Mantas Stonkus ir Justinas Jankevičius.
„Humoro klubo" vaikinai
„Humoro klubo" vaikinai / „Humoro klubo" nuotr

„Džiaugiamės grįždami į Jungtinę Karalystę, per keletą paskutiniųjų metų labai gerai susibendravom su vietiniais lietuviais, jie ateina į mūsų pasirodymus, juokiasi, po pasirodymo smagiai bendraujam ir važiuodami net nebeklausiam, kiek blokų cigarečių atvežti – vieni kitus suprantame iš pusės žodžio,” – pasakojo „Humoro klubo” vadybininkas ir komikas Paulius Ambrazevičius.

Šiemet „Humoro klubas” atvyksta iš viso į keturis Jungtinės Karalystės miestus. Turą vaikinai pradės gegužės 1 dieną Mančesteryje, gegužės 2 dieną pasirodys Birmingeme, gegužės 3 dieną pirmąkart istorijoje atvyks į Peterborą, o gegužės 4 dieną turą baigs grandioziniu pasirodymu Londone. Sklando gandai, kad šiame pasirodyme dalyvaus dresuotos meškos, barzdotos moterys ir ekvilibristai.

Tai jau trečiasis „Humoro klubo” turas po Jungtinę Karalystę – 2012 metais vaikinai aplankė lietuvius Edinburge, Aberdyne, Niukasle, Mančesteryje, Birmingeme, Bristolyje ir Londone, o 2013 metais – Lydse, Mančesteryje, Birmingeme, Londone, Aberdyne, Glazge, Edinburge ir Niukasle.

Bilietus į visus pasirodymus platina eventslife.co.uk, tikslios datos ir daugiau informacijos – www.facebook.com/humoroklubas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius