-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 16

Iki gyvos galvos kalėti Švedijoje nuteistas Nerijus Bilevičius veržiasi į Lietuvą

Nepilnametės švedės Lisos Holm žudikas Nerijus Bilevičius, nuteistas iki gyvos galvos, bausmės Švedijoje atlikti nenori. „Noriu būti perduotas Lietuvai“, – sako pareiškime Švedijos instancijoms rašo jis.
Nerijus Bilevičius
Nerijus Bilevičius / Švedijos policijos nuotr.

Kaip skelbia portalas expressen.se, norą būti perkeltam į Lietuvos kalėjimą N.Bilevičius motyvuoja kalbos nemokėjimu ir dideliu atstumu, skiriančiu jį ir žmoną bei tėvus.

„Mano žmona ir tėvai turi galimybę mane aplankyti, tačiau negali to padaryti, kai esu čia – mus skiria didžiulis atstumas“, – pareiškime rašo 36-erių N.Bilevičius.

Portalas rašo, kad rugpjūčio 5 d. į Lietuvos Teisingumo ministeriją buvo išsiųsti dokumentai. N.Bilevičius kali izoliuotas nuo kitų nuteistųjų. Jo advokatas Bjornas Hurtigas teigė su klientu bendravęs senokai ir nežinantis, kaip jis laikosi.

Neseniai švedų spauda paskelbė, kad N.Bilevičiaus brolis Aivaras paprašė kompensacijos už tai, kad kurį laiką buvo sulaikytas dėl įtarimų bendrininkavus, vykdant nusikaltimą. Be to, vyras baiminasi grįžti į šalį.

Priminsime, kad L.Holm dingo praėjusių metų birželio 7-osios vakarą, jos kūnas buvo rastas tik po penkių parų daržinėje, kurioje kartu su kitais žmonėmis dirbo N.Bilevičius ir jo brolis Aivaras. Iš pradžių buvo sulaikyti jie abu ir N.Bilevičiaus žmona. Tačiau pastarieji netrukus paleisti. Švedijos teismas N.Bilevičiui skyrė griežčiausią bausmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius