Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 18

Išgertuvės Norvegijoje, pasibaigusios lietuvio mirtimi: byloje – svarbus sprendimas

Norvegijos pareigūnai nori pratęsti trijų įtariamųjų, kurie šiuo metu yra už grotų, sulaikymo laikotarpį. Pastarieji sulaikyti po to, kai Norvegijoje, Sjordale, lietuvių išgertuvės pasibaigė tautiečio mirtimi.
Norvegijos policija
Norvegijos policija / Reuters/Scanpix nuotr.
Temos: 1 Emigrantai

Kaip skelbia norvegų portalas adressa.no, incidentas įvyko liepos 9-osios paryčiais – buvo sulaukta pagalbos skambučio dėl sužeisto vyro. Pareigūnai, atvykę į nelaimės vietą, konstatavo 23-ejų lietuvio mirtį.

Netrukus buvo sulaikyti keturi to vakaro velionio sugėrovai – 28. 32, 43 ir 48-erių metų. Jiems buvo pareikšti kaltinimai lietuvio kūno sužalojimais, kurie sukėlė mirtį, arba bendrininkaujant vykdant nusikaltimą. Visi keturi įtariamieji savo kaltę neigia.

Tuo metu trijų lietuvių laiką už grotų ketinama pratęsti – prašoma palikti juos už grotų dar dvi savaites, iki rugsėjo pirmosios. Dėl to bus apsispręsta trečiadienį.

Tyrėjas Nigelas Valstadas aiškina, kad norima pratęsti sulaikymo laiką todėl, kad nebūtų sunaikinti įrodymai, o įtariamieji tarpusavyje negalėtų bendrauti.

Norvegų spauda skelbia, kad 43-ejų lietuvio sulaikymo laikotarpis baigiasi trečiadienį. Ar jo sulaikymas bus taip pat pratęstas, kaip ir kitų trijų įtariamųjų, kol kas neaišku. Skelbiama, kad kol kas laukiama kai kurių tyrimų rezultatų, o tuomet bus apsispręsta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius