Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 19

Lietuvis pripažintas kaltu dėl pusės metų dukters nužudymo

Lietuvis pripažintas kaltu dėl šešių mėnesių dukters nužudymo. Mergytė dėl kratymo esą patyrė „pražūtingų“ sužeidimų.
Teisėjo plaktukas
Teisėjo plaktukas / cardplayer.com nuotr

Kaip skelbia BBC, 42-ejų Arūnas Guzas Norwich Karališkajame teisme išgirdo, kad yra pripažintas kaltu dėl savo dukters vardu Milana nužudymo.

BBC primena, kad šių metų vasario 26 d., į Kings Lynn‘e esančią Karalienės Elžbietos ligoninę buvo pristatyta 6 mėn. mergaitė, su itin rimta galvos trauma. Kitą dieną mažylė buvo išgabenta į Kembridže esančią Adenbruko ligoninę, kurioje kovo 2 d. mirė medikams atjungus gyvybę palaikančius aparatus.

A.Guzas, kol dukra buvo ligoninėje, pripažino policijai, kad jis „šiek tiek papurtė“ savo dukrą. Vyras teisme pasakojo, kad kelias dienas iki nelaimės jis dirbo naktinėse pamainose, todėl buvo beveik nemiegoję. Fabrike dirbęs lietuvis verkė, kai pasakojo, kaip jis užsnūdo su savo dukra ant rankų ir pabudo, kai mergytė verkė, gulėdama ant grindų. Kalbėdamas per vertėją, A.Guzas sakė, kad „jis kaltina save dėl jos mirties“, nes vyras buvo likęs prižiūrėti mergytės vienas, kol žmona buvo išėjusi.

A.Guzas pateikė tris skirtingas versijas (ligoninės personalui, policijai ir teismui) apie tai, kas nutiko. Milana buvo neišnešiotas vaikas – gimė 10 savaičių anksčiau. Ji mirė dėl to, kad patyrė sunkių sužeidimų dėl to, kad buvo purtoma. Teisme paviešinta, kad „jos galvos sužeidimai buvo pražūtingi“. Be to, prieš dvi savaites mergaitei buvo lūžusi ranka.

A.Guzas bausmę išgirs trečiadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius