Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 28

Lietuvoje atsakymų dėl Lisos Holm nužudymo ieškoję tyrėjai į Švediją grįžta patenkinti

Nepilnametės švedės Lisos Holm nužudymo tyrėjai atsakymų ieško Lietuvoje. Jie apklausė 35-erių įtariamojo žmoną ir brolį. Kaip skelbia portalas expressen.se, pasak advokato Peterui Falcko, kuris gina lietuvio žmoną, tai buvo sunkus tardymas.
Lisa Holm
Lisa Holm

Įtariamojo 34-erių žmona ir 31-erių jo brolis buvo tardomi Vilniuje trečiadienį. Jie įtariami slėpimus nusikaltimu ir įsitraukus į L.Holm nužudymą, tačiau įtarimai jų atžvilgiu yra silpni. Leidinio teigimu, šių apklausų tikslas greičiau buvo supažindinti įtariamojo artimuosius su medžiaga, kuri jiems buvo nežinoma.

Nauji įrodymai

Apklaustiesiems pareigūnai pateikė naujų įrodymų, kurie anksčiau buvo nežinomi nei broliui su žmona, nei jų gynėjams.


„Aš suprantu prokurorų darbą. Tačiau tai, kas buvo pristatyta per posėdį man nesuteikė aiškesnės pozicijos dėl šios bylos“, – sakė lietuvio žmonos gynėjas. Natūralu, kad kupinas paslapčių nužudymo, dėl kurio įtariamas lietuvis, tyrimas kelia stiprių jausmų tiek jo broliui, tiek žmonai.


„Tai buvo sunkus tardymas. Lietuvio žmona jaučiasi blogai dėl jai pateiktų kaltinimų ir dėl to, kad jos vyras suimtas dėl sunkaus nusikaltimo“, – sakė P.Falckas.

Patenkinti savo darbu

Tyrėjai ėmėsi strategijos, bandydami šeimos narius apklausti ne kaip įtariamuosius, o kaip liudytojus. Tyrėjai ieškojo atsakymų, kaip įtariamasis reagavo į L.Holm dingimą, kaip elgėsi, ar buvo nervingas.

Švedijos policijos komisaras Larsas Johanssonas nedalyvavo Vilniuje atliktų apklausų metu.

„Tyrėjai pranešė, kad jie patenkinti tardymais Lietuvoje ir manau, kad jie gerai dirbo vietoje“, – sakė jis. Dabar tardymo metu gauta medžiaga bus atidžiai peržiūrėta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius