Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 08

Londone užsidegus lietuvių naktiniam klubui nuo stogo šokinėjo žmonės

Pirmadienio popietę Londone kilo didžiulis gaisras lietuviams priklausančiame naktiniame klube STUDIO 338. Į įvykio vietą atvyko 15 ugniagesių automobilių ir 100 gaisrininkų. Smarkiai apdegęs vyras išgabentas į ligoninę apie daugiau aukų nepranešama.
Londone dega lietuviams priklausantis naktinis klubas.
Londone dega lietuviams priklausantis naktinis klubas. / Facebook.com
Temos: 2 Londonas Gaisras

Pro gaisravietę važiavęs dviratininkas Patrickas Swiftas portalui standard.co.uk teigė matęs, kaip dar prieš atvykstant ugniagesiams nuo stogo nušoko šeši žmonės, įskaitant vaiką.

"Ant naktinio klubo stogo buvo žmonių. Vienu metu ugnis prie jų pavojingai priartėjo, tad jiems neliko nieko kito, kaip šokti žemyn. Nežinau, kaip jie tai padarė, tačiau visi nušoko dar prieš atvykstant ugniagesiams", - pasakojo įvykio liudininkas.

Vyro teigimu, ugnis buvo taip išplitusi, kad jis nemanęs, jog pavyks sustabdyti liepsnas ir jos pasiglemš visą pastatą.

Netoli Blackwall tunelio įkurto klubo vietoje vidurdienį pastebėti juodų dūmų kamuoliai. Atvykę gaisrininkai išgelbėjo vyrą, kuris patyrė daugybę nudegimų. Aplink klubą easančios gatvės uždarytos, mat dūmai itin tiršti.

Gaisras išplito į šiukšlių laikymo patalpas bei industrinius netoliese esančius pastatus.

Londono ugniagesiai pranešė, kad dėl gaisro sulaukė net 50 skambučių. Dramatiškos nuotraukos bei video įrašai žaibiškai išplito internete, mat dūmai matomi net už keliolikos kilometrų nuo nelaimės vietos.

Atvykę gaisrininkai išgelbėjo vyrą, kuris patyrė daugybę nudegimų.

Londono greitosios pagalbos centras pranešė į įvykio vietą išsiuntęs ne tik pirmosios pagalbos medikus, bet ir sraigtasparnį bei apsinuodijimo nuodingomis medžiagomis ekspertus. Ugniagesiai pranešė, kad dėl gaisravietėje esančių dujų balionų pastatai bei gatvės uždarytos, žmonėms neleidžiama įeiti į teritoriją.

Gaisrininkų teigimu, ugnis išplito klubo pirmajame bei antrajame aukštuose. Gaisro priežastis kol kas neatskleidžiama. Rajono gyventojams patarta užverti langus ir duris, mat dūmai gali būti pavojingi. Ugniagesiai gaisro vietoje budės iki vėlyvo vakaro, mat yra tikimybė, kad liko nematomų gaisro židinių ir jis gali atsinaujinti.

STUDIO 338 – didžiausias lietuvių valdomas naktinis klubas Londone, kuriame vyksta techno bei house muzikos vakarėliai visą parą. Visai neseniai klubas buvo restauruotas, uždengtas naujas stiklinis stogas bei sutvarkytos patalpos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius