Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 11

Mirtiną avariją D.Britanijoje sukėlusiam vilkiko vairuotojui iš Lietuvos atgaila nepadėjo

Per avariją mirtinai sužalojęs moterį 47 metų vilkiko vairuotojas iš Lietuvos Edvardas Musikas Didžiosios Britanijos kalėjime praleis ketverius metus, nusprendė Bredfordo karališkasis teismas. Nors teismas įvertino nuoširdžią vyro atgailą, tai neišgelbėjo jo nuo realios laisvės atėmimo bausmės, skelbia thetelegraphandargus.co.uk.
Edvardas Musikas
Edvardas Musikas

Nustatyta, kad vyro vairuojamas „Mercedes Benz“ vilkikas pernai spalio 7 dieną kelyje M606 rėžėsi į priešais  važiuojantį 47 metų Angelos Knight automobilį dėl to, kad E.Musikas akimirkai prarado budrumą ir užuot žiūrėjęs į kelią, bandė pataisyti navigacijos aparatą.

Prokuroro Jonathano Sharpo teigimu, greičio vilkiko vairuotojas smarkiai neviršijo, tačiau vos kelioms sekundėms prarastas budrumas buvo lemtingas.

Devyniolikmetės dukros aplankyti vykusi A.Knight žuvo įvykio vietoje.

E.Musikas nelaimės vietoje nesulaikė ašarų, o vėliau parašė aukos artimiesiems graudų atsiprašymo laišką.

Vyras verkė ir teisme klausydamas skelbiamo nuosprendžio. Jis nuteistas ketverius metus kalėti. Penkerius metus vyrui uždrausti sėsti prie vairo.

Anksčiau E.Musikas nė karto nebuvo baustas už kelių eismo taisyklių pažeidimus. Vilkiko vairuotoju jis dirbo beveik trisdešimt metų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius