Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 03

Niekuo dėtas lietuvis Dubline tapo narkotikų gaujų karo auka – užpuolimas vos nesibaigė mirtimi

Teisėsauga vis dar aiškinasi, kokiomis aplinkybėmis buvo užpultas ir sužeistas lietuvis Saulius Margis. Pagrindinė versija – vyras tapo nusikaltėlių gaujų karo auka, nors pats nieko bendro su nusikalstamu pasauliu neturi. Manoma, kad užpuolikai jį sumaišė su kažkuo kitu.
Šaunamasis ginklas
Šaunamasis ginklas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip rašo „The Irish Sun“, 41 metų amžiaus lietuvis užpuolimo metu sėdėjo juodame „VW Passat“ automobilyje. Kol kas nenustatytai užpuolikai į jį paleido du šūvius.

Liudininkai matė, kaip vyrui buvo suteikiama skubi pagalba ir pasakojo, kad visas S.Margio veidas buvo kruvinas. Jis buvo nugabentas į ligoninę, o vėliau iš jos paleistas.

Teisėsauga žiniasklaidai sakė, kad tame Dublino rajone su narkotikų prekyba susijusių grupuočių santykių aiškinimasis nėra toks jau retas dalykas. Tačiau jiems įtartina pasirodė tai, kad S.Margis niekada nebuvo patekęs į teisėsaugos akiratį, nebuvo susijęs su tomis grupuotėmis.

„The Irish Sun“, remdamasi šaltiniais, paskelbė, jog tikrasis taikinys, į kurį turėjo būti pasikėsinta, gyveno tame rajone, tačiau dieną prieš incidentą išvyko ir pasislėpė, nes pastebėjo įtartinus žmones rajone.

Tačiau pasikėsinimą į minėtą asmenį turėję įvykdyti nusikaltėliai sumaišė jį su visiškai niekuo dėtu lietuviu.

„Vakarinio ir šiaurinio Dublino narkotikų gaujos pastaruoju metu nesutaria. Panašių užpuolimų jau yra buvę, tad šis greičiausiai yra su visu tuo susijęs“, – sakė šaltinis.

Automobilis, kuriuo pabėgo užpuolikai, rastas sudegintas. Šiuo metu aiškinamasi, kieno vardu jis buvo registruotas. Manoma, kad su užpuolimu susiję mažiausiai trys asmenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius