Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 02

Šalis, kur lietuviams lengva pradėti verslą

Jau metus Kipre gyvenanti Ugnė Melzbakaitė su draugu pradeda turistams atrasti Kiprą – užsakyti lėktuvo bilietus, apartamentus ir t.t. Pasak jos, šioje šalyje ne tik saulė šviečia kasdien, bet ir verslą pradėti lengva.
Kipras
Kipras / 123rf.com nuotr.
Temos: 1 Kipras

„Mūsų verslas labai paprastas – dėl to, kad su draugu esame keliautojai, nusprendėme, kad galime padėti žmonėms daugiau sužinoti apie patį Kiprą, temperatūras, kokie čia žmones – tiesiog padėti žmonėms susiplanuoti atostogas“, – Žinių radijo laidoje „Salos“ kalbėjo U.Melzbakaitė. 

Emigrantei darbas teikia malonumą – ji džiaugiasi, kad sukauptas apie salą žinias gali perduoti kitiems žmonėms. Be to, Kipre verslą pradėti, anot jos, nesunku: „Tikrai labai lengva. Kipre yra paprasčiau su mokesčiais, mokesčių lengvatų naujam verslui yra daug, tad šis dalykas sudėtingas nebuvo.“

Sunkiausia verslo dalis, pasak jos, buvo surasti tiekėjus, su kuriais dirbs.

„Nors Kipre visi labai gerai kalba angliškai ir bendravimo problemos nebuvo, vis tiek mes, kaip svetimšaliai, susidūrėme su pasitikėjimo klausimu. Reikia sudaryti labai gerą įspūdį žmonėms, kad mes iš tikrųjų norime tai daryti ir t.t.“, – kalbėjo mergina.

Anot U.Melzbakaitės, šiuo metu verslas gerėja su kiekviena diena.

„Kuo daugiau žmonių priimame, tuo daugiau laimingų žmonių išleidžiame, tuo daugiau klientų sulaukiame dėl rekomendacijų. Dėl to labai džiaugiamės. Pradžia buvo ganėtinai lėta, nes žmonėms reikia įsigyti pasitikėjimą, o dabar žmonės patys mūsų ieško. Truputėlį praėjus laiko, dviese šio darbo nebesugebėsime daryti, nes yra visko per daug“, – džiaugėsi U.Melzbakaitė

Ji planuoja Kipre likti dar keleriems metams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius