Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 25

Šeštąjį sezoną skaičiuoja „LT Big Brother“ mentorystės programa

Jau sėkmingą šeštąjį sezoną skaičiuojanti „LT Big Brother“ mentorystės programa rugsėjo 20d. susirinko Londono parke pasidalinti vasaros įspūdžiais ir su nauju startu pradėti ateinančius mokslo metus.
Renginio akimirka
Renginio akimirka

Saulėtą šeštadienio popietę įvyko LT Big Brother „Back to School“ renginys, kuris subūrė Jungtinės Karalystės mentorius ir jų mažuosius brolius ir seses pasidalinanti vasaros įspūdžiais ir tolimesniais karjeros planais. Projekto dalyviai Londono Burgess parke surengė smagų pikniką, kurio metu dalyviai savo žinias apie Lietuvą ir jos istoriją išbandė protų mūšyje.  Neformalaus renginio metu dalyviai galėjo vieni su kitais pasidalinti pasiekimais ir vasaros įspūdžiais, aptarti rūpimus karjeros klausimus ar užmegzti naujus kontaktus.

„Džiaugiamės matydami studentų ir mentorių entuziazmą tiek akademinėje, tiek profesinėje bei socialinėje veikloje. Renginiuose sulaukiame vis daugiau dalyvių, tai mums yra labai geras įrodymas, kad noras dalyvauti LT Big Brother veikloje didėja. Mentoriai ir studentai yra ne tik projekto kolegos, bet ir tapo gerais draugais“, - su šypsena kalbėjo Agnė Smalakytė, projekto vadovė Jungtinės Karalystės regione.

Per šį sezoną buvo pasidžiaugta Ramunės Dereškevičiūtės ir jos mažosios sesės sėkmės istorija. Justinai Petraitytei su savo mentorės Ramunės pagalba pavyko gauti pirmąją darbo praktiką vienoje  tarptautinių įmonių Lietuvoje. Taip pat, nebuvo pamiršta ir Lauros Budrytės ir jos mažosios sesės Anastasijos sėkmė, advokatų  „LA-SER Group“ kontoroje Londone.

Šiais metais projektas pritraukė beveik 200 lietuvių profesionalų iš daugiau nei 20 skirtingų pasaulio šalių

„Sėkmės istorijos motyvuoja ir skatina imtis kuo daugiau iniciatyvos. Džiugu, kad kiekvienais metais sulaukiam vis daugiau susidomėjimo bei paraiškų iš jaunųjų profesionalų, kurie parodo norą dalyvauti projekte ir mentoriauti mažiesiems broliams ir sesėms. Dabar yra įtemptas metas -  paskutiniojo kurso studentai pradeda ieškoti praktikų, pildo paraiškas didžiosiose korporacijose 2015 metų priėmimo sezonui. Mes esame tikri, kad ateinančiais mėnesiais turėsime daugiau sėkmės istorijų.“,- sakė Agnė.

Šiais metais projektas pritraukė beveik 200 lietuvių profesionalų iš daugiau nei 20 skirtingų pasaulio šalių. Šiuo metu Jungtinės Karalystės regione dirba virš trisdešimt aukščiausios klasės profesionalų iš marketingo, konsultacijų, finansų, teisės, bankininkystės bei kitų sričių. Mentoriai yra visada pasiruošę padėti, o konsultuodami jaunuosius profesionalus ir patys sužino daug naujovių. „Po dešimt metų small sisters ir brother bus projektų ir departamentų vadovai- jie užaugs ir perims dalelę mūsų patirties, kurią jiems dabar suteikiam“, projekto nauda ir perspektyviais studentais džiaugėsi R. Dereškevičiūtė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius