Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 11

Kaune atnaujinta viena pavojingiausių pėsčiųjų perėjų Kaune

Kaune sutvarkyta viena iš pavojingiausių nereguliuojamų pėsčiųjų perėjų, esanti V. Krėvės prospekto pradžioje. Šios perėjos modernizavimą inicijavo bendrovė „Lietuvos draudimas“.
Kaune sutvarkyta viena iš pavojingiausių nereguliuojamų pėsčiųjų perėjų, esanti V. Krėvės prospekto pradžioje
Kaune sutvarkyta viena iš pavojingiausių nereguliuojamų pėsčiųjų perėjų, esanti V. Krėvės prospekto pradžioje

„Su bendrove „Lietuvos draudimas“ bendradarbiaujame jau ne vienerius metus. Mūsų bendri projektai yra puikus socialiai atsakingo verslo pavyzdys. Privataus kapitalo investicijos į miesto infrastruktūros gerinimą dar nėra itin dažnas reiškinys, bet pastaraisiais metais vis daugiau verslo atstovų prisideda prie miesto gerovės. Šįkart kartu su projekto partneriu „Lietuvos draudimu“ modernizavome vieną pavojingiausių Kaune nereguliuojamų pėsčiųjų perėjų V. Krėvės prospekte“, – teigė Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Vien šiais metais Kaune buvo sužeista apie pusšimtis pėsčiųjų, iš kurių daugiau nei pusė sužaloti pėsčiųjų perėjose. Policijos duomenimis, Kaune pavojingiausios pėsčiųjų perėjos yra Baršausko gatvėje, Baltų ir V. Krėvės prospektuose. Pastarojoje perėjoje šiemet jau įvyko skaudi nelaimė, nusinešusi pėsčiosios gyvybę. 

Vykdydami prevencines saugumo keliuose priemones Kauno apskrities policininkai ypatingą dėmesį skiria pagrindinėms miesto gatvėms

Vykdydami prevencines saugumo keliuose priemones Kauno apskrities policininkai ypatingą dėmesį skiria pagrindinėms miesto gatvėms, kuriose vyksta intensyvus pėsčiųjų eismas bei toms vietoms, kuriose eismo įvykių metu jau yra nukentėję pėstieji. Viena iš tokių nesaugių perėjų Kaune iki šiol buvo V. Krėvės prospekte. Todėl šią pėsčiųjų perėją buvo būtina rekonstruoti, kadangi ji buvo per arti viešojo transporto stotelės.

„Siekdami didinti saugumą šalies keliuose pakvietėme prisidėti ir savo klientus, kurių turime apie pusę milijono. Kiekvienam iš jų tereikia atsisakyti popierinių sąskaitų, o sutaupytus pinigus už siuntimo išlaidas skiriame pavojingiausių šalies perėjų atnaujinimui. Pirmąją Kaune atnaujintą pėsčiųjų perėją nuo šiandien gali įvertinti miesto gyventojai. Tikiu, kad pamatę mūsų ištesėtą pažadą atnaujinti nesaugias šalies pėsčiųjų perėjas, aktyviai prisidės ir kitų miestų gyventojai“, – sakė „Lietuvos draudimo“ valdybos narys ir Privačių klientų departamento direktorius Raimondas Geleževičius.

„Lietuvos draudimas“ kartu su savo klientais iki kitų metų vidurio šiai iniciatyvai planuoja skirti nuo 100 iki 200 tūkstančių litų, skirtų atnaujinti 10 pavojingiausių perėjų Lietuvoje: penkias didžiuosiuose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Šiauliuose - ir keturias kituose miestuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius