-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 05 12

Kaune išrinkti stilingiausi abiturientai

Praėjusį penktadienį Kauno abiturientai buvo pakviesti nors trumpam atitrūkti nuo artėjančio egzaminų maratono, planuojant būsimąjį Išleistuvių vakarą. Prekybos centro „Kauno Akropolis“ eskalatoriai nušvito įvairiausiomis spalvomis – čia beveik 30 moksleivių iš Kauno, Jonavos, Marijampolės bei Prienų susirungė dėl stilingiausio abituriento titulo ir trumpam tapo modeliais, demonstruojančiais Išleistuvių derinius.
Misija - išleistuvės. A. Ištuganov nuotr.
Misija - išleistuvės. A. Ištuganov nuotr.

„Išleistuvės – tai šventė, vykstanti tik vieną kartą gyvenime. Dėl šios šventės daugelis merginų ieškojo idėjų ir minčių renkantis suknelę, aksesuarus. Todėl manau, šis renginys buvo ne tik labai naudingas, bet labai įdomiai pateiktas. Modeliai patys turėjo galimybę pabūti stilistais, pademonstruoti savo kuriamą įvaizdį, gauti stilisto konsultaciją. O tai vienareikšmiškai suteikia ne tik daug žinių, bet ir idėjų, kaip per vieną įsimintiniausių savo gyvenimo švenčių – išleistuves – atrodyti išties įspūdingai“, – sako stilistė, konkurso komisijos narė Ernesta Jorudė.

Misija – išleistuvės. A. Ištuganov nuotr.
Misija – išleistuvės. A. Ištuganov nuotr.

Renginio idėja taip pat džiaugėsi aerobikos pradininkė, daugkartinė gimnastikos čempionė bei konkurso „Stilingiausias abiturientas“ komisijos narė Joana Bartaškienė: „Esu labai dėkinga visai komandai, dirbusiai su šiuo projektu, nes, mano nuomone, šis konkursas labai pasisekęs! Itin džiaugiuosi abiturientų aktyvumu, iniciatyva bei kūrybiškumu. Netikėtas renginio formatas – podiumu pasirinktas ekskavatorius – man paliko didelį įspūdį.“

Stilingiausiais abiturientais buvo išrinkti – Brigita Sandaitė iš Marijampolės bei kaunietis Titas Kasparavičius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius