Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 15

Kaune startavo penktosios jaunimo dienos

Rugsėjį Kaunas tradiciškai atjaunėja. Prie to itin prisideda jau penktus metus vykstančios Kauno jaunimo dienos, kurių pradžią trečiadienį paskelbė įspūdingas koncertas ant Lampėdžių ežero su Linu Adomaičiu bei Vidu Bareikiu, – informuoja Kauno miesto savivaldybė.
Koncertas ant Lampėdžių ežero
Koncertas ant Lampėdžių ežero / K.Jakubsono nuotr.

Į renginį susirinko tūkstančiai kauniečių, kurie klausėsi koncerto ne tik ant kranto, bet ir sulipę į baidares, kanojas, pripučiamas valtis bei kitas plaukiojančias priemones.

„Kauno jaunimo dienos vis auga. Tai renginių ciklas, kasmet pritraukiantis vis daugiau dalyvių ir lankytojų. Šiemet šventę pradėjome su labai netradiciniu renginiu tiesiog vandenyje, Lampėdžio ežere.

Taip pat apdovanosime labiausiai nusipelniusius jaunuolius, supažindinsime su nevyriausybinėmis organizacijomis. Šiemet tampame atviresni ir konsoliduojame jėgas – bendram tikslui jungiasi tiek jaunimo ir neįgaliųjų organizacijos, tiek ir miesto savivaldybė “, – kalbėjo renginį organizuojančios Kauno jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ pirmininkė Monika Simaškaitė.

Jaunimo dienos vyks iki 24 dienos. Kauniečių lauks koncertai, diskusijos, apdovanojimai, krepšinio turnyras, debatai, konferencijos, orientacinės žaidynės, nevyriausybinių organizacijų mugė bei dar daug kitų veiklų.

„Visuomet smagu stebėti, kaip rudenį grįžus studentams bei moksleiviams pagyvėja ir atjaunėja Kaunas. Būtent jaunimo dienos ir yra skirtos šitam šviežiam bei energingam kraujui. Be to, šiemet mums pasisekė ir su oru, tad tikimės didelio kauniečių aktyvumo“, – į šventę kvietė Kauno miesto Jaunimo reikalų tarybos pirmininkas Mantas Jurgutis.

Visą programą galima rasti svetainėje http://jaunimas.kaunas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius