Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 14

Kauno autobusų stotyje keleivius nustebino vairuotojas: sėdo ir užgrojo „Sostų karų“ melodiją

Antradienį kauniečiai, mėgstantys klasikinę muziką, buvo kviečiami užsukti į Kauno autobusų stotį. Joje surengtas A.Kačanausko muzikos mokyklos mokinių atliekamų klasikinių kūrinių koncertas. Ta proga laukimo salėje kuriam laikui buvo įkurdintas fortepijonas. Juo, nustebindamas visus keleivius, netikėtai ėmė ir pasinaudojo vienas autobuso vairuotojas.
Pianinu grojantis autobuso vairuotojas Kauno autobusų stotyje
Pianinu grojantis autobuso vairuotojas Kauno autobusų stotyje / 15min montažas

Pasak 15min vaizdo įrašą atsiuntusio skaitytojo Viliaus, vairuotojas užgrojo ne bet ką, o itin populiaraus serialo „Sostų karai“ melodija.

VIDEO: Žiūrovą nustebino Kauno autobusų stotyje prie pianino sėdęs vairuotojas

Toks netikėtas „Kautros“ darbuotojo veiksmas išspaudė šypseną ne vieno Kauno autobusų stoties lankytojo veide.

„Laukiau autobuso. Fortepijonas jau stovėjo – buvo kažkoks renginukas. Vairuotojas atsisėdo, pagrojo ir nuėjo. Paplojom jam. Labai faina“, – stebėdamas džiaugėsi Vilius.

Antradienį autobusų stotyje muzikos netrūko. Keleiviai ir autobusų stoties svečiai galėjo klausytis saksofonu, akordeonu ar fortepijonu atliekamų kūrinių. A.Kačanausko muzikos mokyklos mokinių surengto koncerto metu sugrota 16 skirtingų klasikinių melodijų.

„Specialiai tam autobusų stotyje vienai dienai turėsime fortepijoną. Mokyklos atstovai pavadino projektą „Naujos meno erdvės Kaune“, tokia manau šiais metais tapo autobusų stotis. Tikiu ir moksleiviams patiks groti tokioje netradicinėje vietoje.

Prisipažinsiu, toks vairuotojo poelgis nustebino ir mus pačius. Jau anksčiau esame plėtoję mintį, kad fortepijonas stovėtų laukimo salėje nuolat – gal koks keleivis prisėstų ir pagrotų. Taip gimė koncerto idėja. Po šio įvykio mintį plėtosime toliau“, – kalbėjo „Kautros“ marketingo grupės vadovas Mindaugas Sakalauskas.

Pasak jo, žmonių reakcija, vykstant autobusų stotyje koncertui, buvo nuostabi: paklausyti kūrinių į laukimo salę atėjo net aplinkinių parduotuvių kasininkės.

„Tikras pozityvas“, – šyptelėjo M.Sakalauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius