Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 03

Kauno prekybos centre netikėti įspūdžiai

Prekybos ir pramogų centras „Kauno Akropolis“ šiemet pasitiks kauniečius ir miesto svečius netikėta šviesos instaliacija. Išjungti šviesas ir įžiebti tūkstančius girliandų – taip savo lankytojus nustebinti šiemet pasirinko prekybos centras. Idėja tamsoje išryškinti centro viduje žėrinčias Kalėdines dekoracijas Lietuvoje bus įgyvendinama pirmą kartą.
Asociatyvinė nuotrauka. Kalėdinės dekoracijos Londone. Oli Scarff nuotr.
Asociatyvinė nuotrauka. Kalėdinės dekoracijos Londone. Oli Scarff nuotr.

Įspūdis iš Niurjorko, mugė iš Berlyno

„Niujorko, Los Andželo prekybos centrai šventiniu laikotarpiu atrodo išties įspūdingai – centro viduje išjungus šviesas, suspindi parduotuvių vitrinos ir tu pasijunti tarsi tikrame Kalėdų mieste. Lietuvoje to dar nebuvo, todėl „Kauno Akropolis“ suteiks lankytojams išskirtinę galimybę patirti šį įspūdį. Norime, kad Kalėdiniu laikotarpiu į mūsų centrą atvykęs pirkėjas galėtų akimirkai sustoti ir tiesiog pasigrožėti reginiu“, – sako B. Kuodytė, PC „Kauno Akropolis“ valdytoja.

Norime, kad Kalėdiniu laikotarpiu į mūsų centrą atvykęs pirkėjas galėtų akimirkai sustoti ir tiesiog pasigrožėti reginiu.

Tradiciškai prekybos centre „Kauno Akropolis“ vyksta ir Kalėdinė mugė, kuri vilioja originaliomis dovanomis. Šiemet ji ypatinga tuo, kad mugės amatininkai įsikūrė jaukiuose vokiško stiliaus nameliuose, papuoštuose spindinčiomis girliandomis bei kalėdinėmis eglutėmis. Įžengę į Griunvaldo alėją, pasijusite tarsi tikroje Berlyno kalėdinėje mugėje.

Rinks įspūdingiausią vitriną

Prie spindinčio Kalėdinio miesto kūrimo šiais metais prisideda ir prekybos centro parduotuvės, kurios dalyvauja pirmą kartą organizuojamame prekybos centro Kalėdinių vitrinų konkurse „Metų įspūdis 2014“. Dėl įspūdingiausios vitrinos titulo besivaržančios parduotuvės jau puošia savo vitrinas išskirtinėmis ir originaliomis dekoracijomis, kurios sulauktų didžiausio lankytojų susidomėjimo.

Kalėdinę atmosferą sustiprins gruodžio 20 d. rengiamas gyvo garso koncertas bei netikėti muzikiniai „flash mob‘ai“. „Gruodžio 20 d. kviečiame išgirsti artėjančias Kalėdas bei pajusti šventinę nuotaiką kartu su Raigardu Tautkumi ir Šampaniniu Kauno choru. Linkime prekybos centro lankytojams pasinerti į džiaugsmingą Kalėdų laukimo jausmą ir į užburiantį Kalėdų pasaulį.“ – sako B. Kuodytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius