2014 08 26

Kiekvieną antradienį Kaune – orientavimosi sporto renginiai

Antrus metus gyvuojantis projektas „Sportuok miške“ kiekvieną antradienį kviečia kauniečius pabėgti iš miesto ir praleisti laiką gamtoje. „Sportuok miške“ - tai orientavimosi sporto renginiai skirti ir niekada nebandžiusiems šios sporto šakos naujokams, ir tiems, kurie jau spėjo ją pamilti. Sudalyvauti šiame renginyje ir įveikti orientavimosi trasą gali kiekvienas - nėra jokios išankstinės registracijos, o startuoti galima laisvai pasirinktu metu nuo 17 iki 19 valandos.
„Sportuok miške“ orientavimosi sporto renginys
„Sportuok miške“ orientavimosi sporto renginys / „Sportuok miške“ organizatorių nuotrauka

„Sportuok miške“ renginiai vyksta kiekvieną antradienį įvairiuose Kauno miesto parkuose ir miškuose.

Artimiausias „Sportuok miške“ renginys vyks jau šį antradienį Ąžuolyno parke. Renginio centras bus įsikūręs priešais zoologijos sodą. 

Renginio sumanytojas Gytis Šumskas džiaugėsi, kad vis daugiau žmonių susidomi orientavimosi sportu, kiekvieną antradienį į „Sportuok miške“ renginius susirenka daugiau kaip 100 dalyvių. Labai smagu, kad orientavimosi trasas pamėgo šeimos, į renginius atvyksta tėvai su įvairaus amžiaus vaikais ir visi kartu kaip komanda įveikia trasą, – pasakojo renginio organizatorius.

Artėjant rugsėjui turbūt ne viena šeima susimąsto į kokį būrelį leisti savo vaikus. „Sportuok miške“ renginiai yra puiki galimybė vaikams išmėginti orientavimosi sportą, susipažinti su treneriais, o patikus – užsirašyti į treniruotes sporto mokykloje, – pastebėjo G. Šumskas.

„Sportuok miške“ renginiai vyksta kiekvieną antradienį įvairiuose Kauno miesto parkuose ir miškuose.

„Sportuok miške“ renginiuose yra laukiami visi, mėgstantys aktyvų poilsį gamtoje, nepaisant nei amžiaus, nei fizinio pasirengimo. Kiekviename renginyje vyksta nemokamos pamokėlės naujokams, kurių metu organizatoriai supažindina su orientavimosi sporto taisyklėmis, žemėlapio ženklais, padeda įveikti trasą.

Dalyviai gali pasirinkti iš kelių įvairaus sudėtingumo trasų – nuo labai paprastos iki gerų orientavimosi įgūdžių reikalaujančios trasos. 

Artimiausias „Sportuok miške“ renginys vyks jau šį antradienį Ąžuolyno parke. Renginio centras bus įsikūręs priešais zoologijos sodą. Tradiciškai organizatoriai dalyvių laukia nuo 17 iki 19 val., o pamokėlė naujokams vyks nuo 18 valandos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius