Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 20

„Metų kauniete“ išrinkta Kauno senamiesčio draugijos vadovė Aistė Grybauskienė

Šeštadienio vakarą Nacionaliniame Kauno dramos teatre paskelbta, kas tapo „Metų kauniete 2015“.
Aistė Grybauskienė
Aistė Grybauskienė / „Facebook“ nuotr.

Šiemet rinkimuose, kuriuos organizuoja dienraštis „Kauno diena“, daugiausia miestiečių simpatijų sulaukė Kauno senamiesčio draugijos vadovė Aistė Grybauskienė. Ji apdovanota už atkaklumą gražinant miesto senamiestį bei prisidedant prie jo vystymo idėjų.

Atsiimdama apdovanojimą A.Grybauskienė dėkojo už įvertinimą, tačiau pridūrė, kad viena nebūtų tiek daug padariusi. Tad šis apdovanojimas – visos jos komandos – kolegų, partnerių – įvertinimas.

Pasiūlymus, kas galėtų pretenduoti į šį garbingą titulą, teikia miestiečiai. Šiemet nuo sausio kauniečiai pasiūlė daugiau nei 40 kandidačių. Vėliau buvo atrinktos 30 nominančių ir kiekviena pristatyta kauniečiams. Balsuodami miestiečiai išrinko dešimtuką.

Iš jo speciali devynių narių komisija balsuodama atrinko šešias finalo dalyves. O išrinkti nugalėtoją vėl turi kauniečiai – tai padaryti jie gali balsuodami.  

Anksčiau „Metų kaunietės“ titulą jau pelnė olimpinė čempionė, plaukikė Rūta Meilutytė, menininkė, originaliųjų Kauno kalėdinių eglių projektų autorė Jolanta Šmidtienė bei Vyrų krizių centro vadovė, psichologė Dovilė Bubnienė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius