-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 25

Sekmadienį Kauno zoologijos sode – M.Levickio muzika ir pramogos visai šeimai

Sekmadienį 10 val. Kaune Lietuvos zoologijos sode prasidės renginys „Zoo Wonderland: nuotykiai laukiniame mieste“ – lankytojų lauks pramogos, o muzikos mylėtojus džiugins trijose scenose pasirodysiančių atlikėjų koncertai.
„Classic Live Show" Vilniuje
„Classic Live Show" Vilniuje / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Zoo Wonderland: nuotykiai laukiniame mieste“ – tai įžanginis ir vienintelis „Akordeono muzikos savaitės“ koncertas, vyksiantis Kaune, mat kiti, tradicinės savaitės renginiai, vyks sostinėje.

Zoologijos sode 13:00 val., 14:30 val., ir 16:00 val. koncertuos veržlus kauniečių akordeonistų kvartetas „Indeed“, instrumentinis ansamblis „Trio Mediante“ iš Latvijos bei Martynas Levickis su energingu styginių kvartetu „SinChronic“.

Zoologijos sode vyks ir įvairios pramogos: gyvūnų pristatymai, edukacija „Zoologijos sodo muzikos virtuozai“, galimybė išmokti pūsti milžiniškus muilo burbulus kartu su „Burbulų Dėde“. Patiems meniškiausiems „Šeimos kūrybinė studija“ siūlys tapyti ant vandens.

VIDEO: Renginiai Lietuvos zoologijos sode:

Renginio lankytojai taip pat galės pasigrožėti menininko R.Anusausko fotografijų paroda bei dalyvauti dokumentinio filmo „Keturi metų laikai“ pristatyme. Be to lankytojų lauks ir „Robotikos akademijos“ edukacija, galimybė dalyvauti fotosesijoje, įamžinti savo unikalias vasaros akimirkas.

Į renginį bus galima patekti tik su specialiais bilietais. Juos galima įsigyti internetiniame puslapyje arba kasoje prie įėjimo į zoologijos sodą. Renginio dieną negalios įprasti zoologijos sodo bilietai, dovanų kuponai ir abonementai. Daugiau informacijos – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius