Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 15

„Kino pavasario“ dovana vilniečiams – festivalio seansas viešajame transporte

Šiandien, kovo 15 d., prasideda didžiausias kino renginys Lietuvoje „Kino pavasaris“. Ta proga festivalis kartu su viešojo transporto TV kanalu „Media Traffic“ dovanoja Vilniaus miestui viešą seansą, kuris atidarymo dieną 18–19 val. vyks autobusuose ir troleibusuose. 240 viešojo transporto „Media Traffic“ ekranų bus galima išvysti animacinį lietuvių filmą „Look“. Kino šventė mieste prasideda!
Kadras iš filmo „Look“
Kadras iš filmo „Look“

Šiemet net 11-oje miestų vyksiantis „Kino pavasaris“ vilniečius kviečia važiuoti žiūrint „MeinArt“ studijos sukurtą animacinį trumpuką „Look“, kuris nagrinėja žmonių ir gyvūnų ciklą žemėje. Filme nėra dialogų, tad jis puikiai tinka žiūrėti ir triukšmingoje aplinkoje, riedant iš darbo namo, o gal ir į „Kino pavasarį“.

„Filmo premjera autobuse arba troleibuse – argi neįspūdingai skamba? Sudalyvauti tokiame unikaliame įvykyje galės ne tik atkakliausi kino gerbėjai, bet ir atsitiktiniai keleiviai, kuriems, tikime, tai taps tikru nuotykiu. Taip drauge su „Kino pavasariu“ prisidedame prie lietuviško kino populiarinimo, suteikdami jam eterį visuose Vilniaus viešojo transporto televizijos ekranuose. Filmas „Look“, kurį ir išvys keleiviai, kalba apie ekologiją, o juk renkantis viešąjį transportą, mažiau kenkiama aplinka. Štai į kokią turiningą, „Kino pavasario“ startą žyminčią kelionę jus kviečiame“, – kalbėjo „Media Traffic“ direktorius Dainius Raupys.

Šiuo metu „Look“ yra atrinktas net į 10 festivalių, 2 iš jų jau laimėjo, tad tiesiogine šio žodžio prasme keliauja po pasaulį.

„Filmukas „Look“ – nestandartinis, keliaujantis po pasaulį, todėl ryžomės ir seansui ant ratų. Jis pasakoja apie tai, kokią įtaką gamtai turi mūsų įpročiai, tad, tikime, kad priverčia susimąstyti apie mus supančią aplinką. Apie ekologiją daug kalbama, bet ar daug daroma? Ar tiesiog laukiama, kol padarys kas nors kitas? Šis filmukas – mūsų iniciatyva. Norime paskatinti sąmoningumą – net vienas dėl mūsų aplinkos žengtas žingsnis yra daugiau, nei darėme vakar. Filmuko parodymas „Kino pavasaryje“ – galimybė, kad jį pamatys ir susimąstys daugiau žmonių. Toks mūsų tikslas“, – sako „MeinArt“ animacijos studijos vadovas ir filmo „Look“ režisierius Meinardas Valkevičius.

3.30 min. trunkantis filmukas „Look“ kovo 15 d. bus kartojamas vieną valandą nuo 18 val. iki 19 val. Vilniaus autobusuose ir troleibusuose.

2018 m. „Kino pavasario“ filmų programa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius