Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 30

„Kino pavasario“ tęsinyje – papildomi populiariausių filmų seansai

Vilniaus tarptautinis kino festivalis „Kino pavasaris“ suteiks papildomas galimybes pamatyti lankomiausius, populiariausius, žiūroviškiausius, didžiausią paklausą turėjusius ir daugiausiai triukšmo sukėlusius filmus.
Filmas „Baltas kaspinas“
Filmas „Baltas kaspinas“ / Kadras iš filmo

Kovo 31 d. vakare du papildomi seansai įvyks kino centro „Forum Cinemas Vingis“ 11-oje salėje, nuo balandžio 2 d. kartojimų programa visai savaitei apsigyvens 3-oje salėje, o iš karto po uždarymo ceremonijos didžiąją salę okupuos Michaelio Haneke psichologinės dramos „Baltas kaspinas“ specialusis seansas.

Velykiniame „Kino pavasario“ pratęsime dalyvaus net 9 filmai iš lankomiausių ir daugiausiai bilietų paradavusių dešimtuko: „Virtuvė sielai“, „Paslaptis jų akyse“, „Baltas kaspinas“, „Išėjusieji“, „Meilutė“, „Moteris be pianino“, „Nelaimėliai“, „Akvariumas“ ir „Liūdesio pienas“. 4 iš šių filmų aktyviai konkuruoja dėl žiūrovų simpatijų prizo, tad jau dabar galima pasidžiaugti, kad Vilniaus publikai patikęs festivalio kūrinys dar bent vieną kartą bus pakartotas nuo balandžio 2 d.

Papildomuose seansuose žiūrovus vilios daugiausiai dėmesio sulaukę dokumentiniai filmai („Įlanka“, „Rugsėjo numeris“, „Mūsų viešas gyvenimas“, „Raudonoji koplyčia“) ir prieštaringais atsiliepimais pasipuošę filmai („Iltinis dantis“, „Vegetarė“, „Moterys be vyrų“). Geros nuotaikos užtaisą toliau platins optimistinės komedijos „Izraelietiškas sumo“ ir „Svieto pabaiga“, o nubraukti ašarą pakvies australiška drama „Palaimintosios“. Savo ištikimiausių fanų lauks ypatingi prancūziški filmai - 9 „Cezariais“ apdovanotas gangsterinis trileris „Pranašas“ ir Europos Parlamento „Lux“ premijos laureatė – drama „Sveiki atvykę“.

Ypač smagu, kad Michaelo Haneke šedevras „Baltas kaspinas“ papildomai bus rodomas balandžio 2-osios vakare. „Forum Cinemas Vingis“ vadovai geranoriškai nuėmė vieną komercinio repertuaro seansą ir suteikė papildomą galimybę parodyti 1311 bilietų festivalyje jau pardavusį ir trečią vietą lankomumo lentelėje užimantį filmą Didžiojoje salėje. Nė viena Lietuvos platinimo kompanija kol kas neįsigijo Kanų festivalio „Auksine palmės šakele“ premijuotos juostos, tad balandžio 2 d. vakarą Lietuvos kritikus labiausiai sužavėjęs „Kino pavasario“ filmas bus rodomas paskutinį kartą.

Kovo 31 d. vakarą žiūrovų pageidavimu organizuojami jausmingos romantinės dramedijos „Čia ir ten“ ir provokuojančios dramos „Apie Elę“ seansai, nes šios kopijos turės iškeliauti iš Vilniaus dar šią savaitę.

Bilietų kainos į šiuos papildomus „Kino pavasario“ seansus – tokios pat kaip ir festivalio metu. Į šiuos filmus galioja ir festivalio abonementai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius