Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 23

Laimingasis „Kino pavasario“ žiūrovas seks filmų pėdsakais Prahoje

Ekskursija pėsčiomis po vietas, kuriose vaikščiojo garsus Tomas Cruise su visa „Neįmanoma misija“ komanda, filmų „Amadėjus“ bei „Van Helsingas“ aktoriai ir kūrybinės grupės. Tai ne sapnas, o tikras nuotykis, laukiantis laimingiausio Vilniaus tarptautinio festivalio „Kino pavasaris“ žiūrovo.
Nugalėtojo balsavimo lapelis
Nugalėtojo balsavimo lapelis / "Kino pavasaris" archyvo nuotr.

Ekskursija pėsčiomis po vietas, kuriose vaikščiojo garsus Tomas Cruise su visa  „Neįmanoma misija“ komanda, filmų „Amadėjus“ bei „Van Helsingas“ aktoriai ir kūrybinės grupės. Tai ne sapnas, o tikras nuotykis, laukiantis  laimingiausio Vilniaus tarptautinio festivalio  „Kino pavasaris“ žiūrovo.

Burtai lėmė, jog krautis lagaminus į  vieną gražiausių Europos sostinių teks 46 metų Vidmantui. Jis, kartu su daugiau nei 11 tūkstančių žiūrovų, „Kino pavasario“ festivalio metu balsavo už labiausiai patikusį filmą. „Bonsai“ pavadinimą lapelyje įrašęs vyras nesitikėjo, jog netrukus jis ir jo pasirinktas artimas  žmogus ruošis puikiam savaitgaliui – skris į Čekijos sostinę Prahą, dvi naktis praleis viešbutyje bei leisis į intriguojančią ekskursiją po vietas, kuriose buvo nufilmuoti garsūs Holivudo filmai.

Loteriją Vilniaus tarptautinis festivalis „Kino pavasaris“ organizavo kartu su partneriu „Carlson Wagonlit Travel“ ir „CSA Czech Airlines“. Žiūrovai festivalio filmus galėjo vertinti ne tik kino salėse, bet ir internetu. Mėgstamiausiu žiūrovų filmu išrinktas, visgi, ne Vidmantui patikęs „Bonsai“, o šarminga prancūzų komedija  „Neliečiamieji“. Nuo jos vos per puse žingsnio atsiliko jaudinantis filmas apie sielų draugystę „Cafe de Flore“.

Kovo 15-29 dienomis Vilniuje vykęs tarptautinis festivalis „Kino pavasaris“ jau baigė kelionę po kitus Lietuvos miestus – Kauną, Panevėžį, Šiaulius, Klaipėdą. Jau 17- tą kartą žiūrovus džiuginusi filmų šventė į kino teatrus sugrįš kitą pavasarį.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius