Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 02

Gargžduose – triskart daugau lėšų keliams

Savivaldybė šiemet į rajono infrastruktūrą investuoja rekordines lėšas, kurios auga net tris kartus. Didelės finansinės injekcijos, net 1,4 milijono eurų, sulauks ir Gargždai. Daug darbų bus atlikta ir iš Valstybinės kelių priežiūros ir plėtros programos bei prisidedant prie Lietuvos automobilių kelių direkcijos projektų.
Gargždai iš paukščio skrydžio
Gargždai iš paukščio skrydžio / R. Karaliaus nuotr.

Kaip informuoja Klaipėdos rajono savivaldybė, jau šiais metais gargždiškiai ir miesto svečiai galės važiuoti ir vaikščioti smarkiai pasikeitusia Kvietinių gatvės dalimi nuo Klaipėdos gatvės iki parko.

Šiemet bus užbaigti ir darbai Pušų gatvėje – paklotas asfaltas iki sankryžos su Dariaus ir Girėno gatve, o jų susikirtimo vietoje įrengta žiedinė sankryža.

Žvyrkelių programos tikslinės lėšos bus panaudotos Kuršlaukio gatvės asfaltavimui. Jau rengiamas projektas ir planuojami pradėti darbai.

Kaip pranešama, taryba jau yra pritarusi Savivaldybės ir Lietuvos automobilių kelių direkcijos sutarčiai, pagal kurią greitu laiku bus perkami projektavimo darbai, o 2021-ųjų metų pradžioje turėtų prasidėti kelio Gargždai–Kretinga kapitalinis remontas. Bus sutvarkytas beveik dviejų kilometrų ruožas – suformuota miesto gatvė, įrengtos reikalingos nuovažos, takai, apšvietimas.

„Dalis darbų dar laukia ateityje, dalį mieste – jau pradėjome. Praėjusią savaitę pradėta tiesti dviračių tako atkarpa nuo Kęstučio iki Užuovėjos gatvės. Jį miestiečiai, tikiuosi, jau galės išbandyti šią vasarą. Darbai vyksta ir Vasario 16-osios gatvėje: čia klojami nauji šaligatviai. Sėkmingos derybos vyko ir su Automobilių kelių direkcija. Prisidedant Savivaldybei galėsime įgyvendinti ne vieną svarbų projektą tiek mieste, tiek visame rajone“, – neabejoja Klaipėdos rajono Savivaldybės administracijos direktorius Artūras Bogdanovas.

Artimiausiu metu projektavimo darbus planuojama pirkti ir Gedimino, Palangos, Saulažolių, Vytenio, Gargždupio, Žibučių, Rasos, Lyros ir Volungės gatvėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius