Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 29

Geriausiu šalyje meru tituluotas Klaipėdos vadovas Vytautas Grubliauskas

Lietuvos merų reitingą kasmet sudarantis savaitraštis „Veidas“ šiemet geriausiu šalies meru pripažino Klaipėdos miesto merą Vytautą Grubliauską. Už uostamiesčio vadovo rikiuojasi Druskininkų ir Vilniaus merai.
Vytautas Grubliauskas
Vytaustas Grubliauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Tai išskirtinis bei garbingas įvertinimas. Tačiau galiu drąsiai teigti, kad jis skirtas ne asmeniškai man, o visai Klaipėdai bei visiems vardan savo miesto ateities nuoširdžiai ir pasiaukojančiai dirbantiems klaipėdiečiams“, – sakė V. Grubliauskas.

Meras pažymėjo, kad šio apdovanojimo Klaipėda buvo verta, juolab kad uostamiesčio savivaldybė Lietuvos laisvosios rinkos instituto rengiamame Lietuvos savivaldybių indekse pirmauja jau nuo 2011-ųjų. 

Savaitraštis „Veidas“ Lietuvos savivaldybių vadovus į geriausiųjų eilę, remdamasis įtakingiausių užsienio leidinių, „Newsweek“, „Forbes“, patirtimi, surikiavo jau septintą kartą.

Geriausi merai renkami remiantis apklausos, kurioje dalyvauja su savivaldybėmis dirbantys  valstybinių institucijų, ministerijų, verslo ir kitų organizacijų atstovai, bei geriausiai merus pažįstantys jų kolegos – kitų savivaldybių vadovai, taip pat „Veido“ ir Laisvosios rinkos instituto sudarytais šalies savivaldybių reitingų rezultatais.

„Veido“ metų mero rinkimuose 2-oji vieta šiemet atiteko Druskininkų vadovui Ričardui Malinauskui, 3-oji – Vilniaus merui Artūrui Zuokui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius