Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 10

Klaipėdoje gausus lietus skandino gatves

Ketvirtadienio rytą vairuotojų Klaipėdoje laukė nemalonus siurprizas: kai kurios gatvės tiesiog skendo ir buvo sunkiai pravažiuojamos.

Dalis klaipėdiečių buvo priversti palikti automobilius pakelėse ir eiti į darbą, ar vaikus į mokyklas, darželius lydėti pėsčiomis.

Itin gausus lietus ėmė kristi apie 6 valandą ryto. Buvo girdėti ir perkūnija.

Dėl pastaruoju metu itin gausiai krintančių lapų užsikimšę kanalizacijos šuliniai neatlaikė tokio vandens kiekio ir kimšosi. Nepravažiuojama tapo Dubysos gatvė, dalis Šilutės plento, Sausio 15-osios ir Naujojo uosto gatvės atkarpos.

Kaip 15min teigė bendrovės „Klaipėdos vanduo“ Dispečerinės vadovas Matas Grikšas, pirmasis skambutis apie skęstančią gatvę gautas 6 val. 35 min.

„Žmonės pranešė įvairiai: skambino, siuntė nuotraukas, vaizdo įrašus. Pranešimų gauta iš įvairių miesto vietų. Labiausiai skendo Sausio 15-osios, Paryžiaus Komunos, Liepų, Dubysos gatvė“, – teigė pašnekovas.

Mažiau nukentėjo pietinė miesto dalis, kur vietomis kritulių kiekis buvo visai nedidelis.

Kai kuriose užlietose gatvėse dar dirba meistrai. Anot M.Grikšo, per gerą pusvalandį iškrito rekordinis kiekis lietaus, todėl nuotekų sistema ir kimšosi.

VIDEO: Klaipėdoje gausus lietus skandino gatves

Klaipėdiečiai socialiniuose tinkluose ir juokavo, jog laikas pirkti valtis, ir pyko, jog Klaipėdoje su kiekvienu gausesniu lietumi kartojasi tos pačios bėdos – Klaipėda skęsta, nors į kanalizacijos sistemą investuoti milijonai eurų.

Po pietų Klaipėdos miesto savivaldybėje bus rengiamas pasitarimas dėl užtvinusių miesto gatvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius