Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 02

Klaipėdoje prašoma dezinfekuoti ir prekybos centrų aikšteles

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas kreipėsi į prekybos centrų valdytojus, prašydamas didesnį dėmesį skirti ir jų aikštelių dezinfekavimui.
Karantinas Vilniaus gatvėse
Karantinas Vilniaus gatvėse / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Balandžio 1 d. posėdžiavusi Klaipėdos miesto savivaldybės Ekstremalių situacijų komisija vieningai pritarė, kad, siekiant užkirsti kelius koronavirusui plisti, privalomai reikia dezinfekuoti laiptines, šiukšlių konteinerius ir miesto gatves, kuriose yra didžiausias judėjimas.

Karantino sąlygomis veikiantys prekybos centrai yra didelių automobilių srautų bei žmonių judėjimo vietos. Ir tuo pačiu – ir padidintos rizikos zonos.

„Tikiu, kad prekybos centrų savininkai, administratoriai visomis pajėgomis stengiasi užtikrinti savo darbuotojų, klientų bei partnerių saugumą. Tačiau tikiuosi, kad jie supras ir mano prašymą imtis papildomos naštos – dezinfekuoti aplink prekybos centrus esančias parkavimo aikšteles bei žmonių susibūrimo vietas“, - kreipėsi V.Grubliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius