-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 24

Klaipėdos rajono gyventojai parą liko be vandens: pažeidėjai paspruko

Bendrovė „Klaipėdos vanduo“ susidūrė su neeiline situacija – Klaipėdos r., Kvietinių k. daugiau nei parą gyventojai buvo likę be vandens iš vandenvietės. Bendrovės specialistai nustatė, kad kažkas atlikdamas kasimo darbus šalia tvenkinio pažeidė vandentiekio tinklus ir pasišalino iš avarijos vietos.
Bendrovė „Klaipėdos vanduo“
Bendrovė „Klaipėdos vanduo“ / Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr.

„Pažeisti vandentiekio tinklą, palikti gyvenvietę be vandens ir pasišalinti, tai netoleruotina. Todėl norime paprašyti gyventojų ir statybininkų sąmoningumo – jei atliekate gerbūvio, ūkio, žemės kasinėjimo darbus – suderinkite tai su reikiamomis institucijomis. Prašome, pažeidus vandentiekio ar nuotekų tinklą, nedelsiant pranešti AB „Klaipėdos vanduo“, tuomet galėsime kiek įmanoma greičiau imtis priemonių, kad vietiniai gyventojai neliktų be vandens“, – sakė AB „Klaipėdos vanduo“ generalinis direktorius Benitas Jonikas.

Kol buvo aiškinamasi avarijos priežastis ir ji likviduojama, AB „Klaipėdos vanduo“ Kvietinių k. gyventojus aprūpino geriamuoju vandeniu – 5 litrų talpomis, taip pat į gyvenvietę buvo atgabentos dvi talpos po 1 tūkst. litrų vandens.

AB „Klaipėdos vanduo“ ragina gyventojus ar statybininkus elgtis atsakingai, o pažeidus įmonės eksploatuojamus tinklus, t. y. vandentiekio ar nuotekų vamzdžius, pranešti apie gedimą, kad būtų išvengta pasekmių paslaugų vartotojams ir AB „Klaipėdos vanduo“ galėtų operatyviai imtis veiksmų padarinių likvidavimui bei užtikrinti nenutrūkstamą paslaugų teikimą arba kaip galima trumpesnį jų sutrikimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius