Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 12

Nuo penktadienio užveriamos ir Klaipėdos ugdymo įstaigos

Klaipėdos meras ketvirtadienio vakarą išplatino žinią, jog ugdymo procesas stabdomas ir Klaipėdos mieste. Toks sprendimas priimtas dviem savaitėms.
Vitės pagrindinė mokykla Klaipėdoje
Mokykla Klaipėdoje / Egidijaus Jankausko / vakarųekspresas.lt nuotr.

Nuo penktadienio, kovo 13-osios, stabdomas ugdymo procesas visose Klaipėdos bendrojo lavinimo mokyklose, taip pat – neformaliojo ugdymo įstaigose. Ikimokyklinio ugdymo procesas stabdomas nuo pirmadienio, kovo 16 d., tačiau jau nuo kovo 13 d., esant galimybei, tėvams rekomenduojama nevesti vaikų į darželius.

Ugdymo procesas Klaipėdoje stabdomas iki kovo 27 d. su galimybe pratęsti terminą.

Toks sprendimas priimtas atsižvelgus į Vyriausybės sprendimą, pagal kurį veikla stabdoma visose šalies mokyklose, darželiuose ir kitose ugdymo įstaigose.

„Mes darome viską, kad apsaugotume miesto gyventojus nuo galimos koronavirusinės infekcijos. Didelis dėmesys skiriamas ir viešojo transporto saugai. Visas viešasis transportas yra apdorojamas dezinfekavimo priemonėmis“, – pranešė Klaipėdos meras.

Kovo 13 d. Klaipėdos miesto savivaldybė administracija pateiks daugiau detalios informacijos dėl kitų Klaipėdos miesto įstaigų ir organizacijų veiklos organizavimo per artimiausias savaites. Anot jo, uostamiestyje teks spręsti ir tokius specifinius klausimus kaip tarptautinė perkėla ar artėjantis kruizinių laivų sezonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius