Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 15

Originali pramoga: Klaipėdoje pirmąkart vyks sniego gniūžčių karas

Kol žiema džiugina visomis galiomis – ir nedideliu šaltuku, ir sniegu, klaipėdiečiai kviečiami prisiminti vaikystę ir smagiai praleisti popietę gniūžčių kare. Originali, masinė tokia pramoga uostamiestyje bus rengiama pirmą kartą.
Klaipėdoje pirmąkart vyks masinis sniego gniūžčių karas
Klaipėdoje pirmąkart vyks masinis sniego gniūžčių karas / Organizatorių nuotr.

Socialiniame tinkle užregistruotas įvykis netruko sulaukti klaipėdiečių susidomėjimo. Užsiregistruoti į šeštadienį vyksiančią pramogą suskubo per 400 susidomėjusiųjų. Tiesa, iš pradžių planuota pramogą surengti antradienį, tačiau sulaukus didelio susidomėjimo, organizatoriai nusprendė, kad būtina imtis saugumo priemonių ir renginiui paprašyti leidimo.

„Iš pradžių planavome antradienį, nesitikėjome, kad tiek daug žmonių užsiregistruos. Kad būtų saugiau, nusprendėme renginį įteisinti oficialiai, tad paėmėme leidimą, policija apsaugos ir bus daugiau erdvės. Išrinkome vietą už „Studlendo“, kur yra didelė pieva“, – pasakojo vienas organizatorių Viačeslavas Vasiljevas. 

Pasak jo, tokia idėja kilo dar vasarą. V.Vasiljevas yra bendrovės „SIG Events“ direktorius, šiltuoju metų laiku bendrovė organizuoja kino seansus po atviru dangumi. 

„Dar vasarą galvojome, ką galima paveikti Klaipėdoje žiemą, ir sumanėme, kad kai bus sniego, padaryti gniūžčių karą, kad susirinktų žmonių ir būtų linksma. Kai tik pasnigo, iškart ir paskelbėme. Klaipėdoje dažnai būna, kad nėra ką veikti, lur pasilinksminti, galvojome, kad bus linksma pramoga klaipėdiečiams ir mums irgi. Tokio populiarumo nesitikėjome“, – neslėpė klaipėdietis. 

Pramogos vietoje planuojama suformuoti tarsi dvi zonas, kuriose vieni prieš kitus gniūžčių karą galėtų žaisti ir žiemos siautulį pajusti visi norintys. 

Čia galimybė visiems, kas nori, bet kokio amžiaus, prisiminti vaikystę, gerai praleisti laiką. Man atrodo, bus labai smagu! – sakė organizatorius.

„Juk visada taip būna, ir su draugais, kai žaidi, vieni meta į vieną pusę, kiti į kitą ir jau yra dvi komandos“, – šypteli V.Vasiljevas.

Paklaustas, ar pats mėgsta mėtytis sniego gniūžtėmis nesuabejojęs atsako: „Oi, labai! Čia tokia linksmybė iš vaikystės, bet juk ir suaugusieji nori pažaisti, bet neišeina, gal draugai rimtais tampa. Čia galimybė visiems, kas nori, bet kokio amžiaus, prisiminti vaikystę, gerai praleisti laiką. Man atrodo, bus labai smagu!“.

Gniūžčių karas vyks šeštadienį, nuo 14 val. už prekybos centro „Studlendas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius