Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 28

Policijos vadovai klaipėdiečiams pristatys pokyčius policijoje

Trečiadienį, 10 val., Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate, Kauno g. 6, Klaipėdos apskrities miestų ir rajonų merams, savivaldybių ir teismų atstovams bei visuomenės aktyvui bus pristatomi šiuo metu Lietuvos policijos sistemoje vykstantys pokyčiai ir jų įtaka visuomenės gerovei.
Naujasis Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pastatas
Naujasis Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pastatas / J.Andriejauskaitės/15min.lt nuotr.

Pristatyme, kurį kartu su Klaipėdos apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu organizuoja socialiniai partneriai asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ Švietimo grupė, dalyvaus Lietuvos policijos generalinio komisaro pavaduotojas Edvardas Šileris, Klaipėdos AVPK viršininkas Alfonsas Motuzas, Neringos PK viršininkas Algirdas Budginas, Skuodo rajono PK viršininkas Alfonsas Meškys.

Susitikimo su visuomenės atstovais metu bus diskutuojama apie Klaipėdos AVPK padalinių pertvarkos plano vykdymo eigą ir rezultatus bei Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato struktūrinių padalinių – Neringos ir Skuodo r. komisariatų – veiklos pokyčius vykdant pertvarkos planą, bei kaip tai įtakoja visuomenės gerovę. Asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ Švietimo grupės vadovės Ritos Bortos teigimu, „glaudus visuomenės, kompetentingų institucijų ir policijos bendradarbiavimas yra būtina darnios miesto plėtros sąlyga, o darni Klaipėdos plėtra yra ir turi būti kiekvieno klaipėdiečio siekiamybė.“ Anot Klaipėdos AVPK viršininko Alfonso Motuzo, Lietuvos policija keičiasi tam, kad visuomenė jaustųsi saugesnė.

„Policijos pareigūnų pagrindinis tikslas – nuolat tobulėti ir atliepti svarbiausius visuomenės poreikius, kad žmonės jaustųsi saugesni, ramesni, pasitikėtų pareigūnais ir žinotų jog visada sulauks būtinos pagalbos. Apklausos rodė, jog žmonės nori matyti daugiau pareigūnų gatvėse, o ne kabinetuose, tad patruliuojančių pareigūnų skaičius išaugo dvigubai“, - sakė jis.

Pranešama, jog 2016 m. gruodžio 5 d. Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas ir asociacija „Mano miestas Klaipėda“ ketina pasirašyti sutartį dėl bendradarbiavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius