Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 02

Ant bangų – „Muzikuojantis keltas“

Jau trečią vasarą klaipėdiečius ir svečius vilios festivalis ant vandens „Muzikuojantis keltas – 2009“.
Muzikiniai vakarai kelte vyks kiekvieną šeštadienį.
Muzikiniai vakarai kelte vyks kiekvieną šeštadienį. / Organizatorių nuotr.

Jis kvies klausytojus romantiškus vasaros šeštadienio vakarus praleisti unikalioje ir netradicinėje erdvėje skambant  gyvai bei kokybiškai muzikai.

„Labai džiaugiamės, kad galime „Muzikuojančio kelto“ svečiams pasiūlyti kokybiškos ir tik „gyvos“ muzikos. Šiemet festivalyje dalyvaus Česlovas Gabalis ir grupė „Pelenai“, Gytis Paškevičius su grupe Crazy Crow, Marijonas Mikutavičius, Egidijus Sipavičius, legendinė grupė „Rondo“. Muzikos gerbėjos nudžiuginsime ir romantiškais bei originaliais vakarais su Judita Leitaite, Inga Jankauskaite, Kostu Smoriginu, Olegu Ditkovskiu, Neda. Ugningais dainos ritmais linksmins čigonų grupė „Sare Roma“, – apie įvairiapusę festivalio programą pasakojo festivalį organizuojančios bendrovės „Promo Plius“ direktorė Mindvilė Kaušpėdaitė.

Į pirmąją kelionę „Muzikuojantis keltas“ išplauks birželio 20 dieną, tuomet vyks Gyčio Paškevičiaus ir grupės „Crazy crow“ gyvo garso koncertas. Keltas išplaukia iš Senosios Smiltynės perkėlos (Žvejų g. 8), ties „Kiaulės nugara” sušoka valsą, o prie Jūros vartų romantiškai palydi saulę.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius