Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 13

Garsus fenotipologas laidoje „Nuo...iki...“ analizuos Kedžio istorijos veikėjų veidus

Šio vakaro laidoje „Nuo... iki...“ garsiausias fenotipologas iš Estijos, Markas Lučinas atskleis Drąsiaus Kedžio bylos herojų veidus.
Markas Lučinas
Markas Lučinas. / LNK nuotr.

Fenotipologas Markas Lučinas turbūt vienintelis toks Pabaltijyje. Tiksliau tai, kuo jis užsiima, yra unikalu, neįprasta ir netgi šiek tiek gąsdina. Fenotipologijos specialistai dėl savo žinių visame pasaulyje labiausiai vertinami verslo žmonių ar politikų ypač prieš rinkimus.

Įdėmiai pažvelgęs į bet kurio žmogaus veidą fenotipologas Markas Lučinas gali tiksliai pasakyti kuris žmogus gimęs vadovauti, kuris paklusti, kuris gali valdyti valstybę, o kuriam sunku net automobilio spalvą išsirinkti. Markas tai sugeba, tad kartais jo charakteristikos itin negailestingos.

„Šis žmogus kietas, gali būti netgi žiaurus, šis tikras paslapčių saugotojas, tačiau jo širdis silpna, savo rankomis jis nieko nedarys, šis arba kris žemyn arba kils į viršų, vidurys jo netenkina, šis gudrus ir prisitaikantis, jį galima papirkti“, – vieną po kito savo kritišku žvilgsniu vertins garsusis Markas Lučinas. Kuriems tiksliai Drąsiaus Kedžio istorijos dalyviams skirti šie žodžiai, sužinoste jau pirmadienį gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“, 19.40 per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius