Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 16

„Global“ – geriausiųjų šimtuke

Klaipėdos naktinis klubas „Global“ yra vienas iš šimto geriausių pasaulyje naktinių klubų. Taip nusprendė įvairių šalių didžėjai, šiemet balsavę elektroninės šokių muzikos žurnalo „DJ Mag“ surengtuose tradiciniuose rinkimuose.
Klubas „Global“
Klubas „Global“ / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Į Klaipėdą plūsta sveikinimai iš kitų šalies naktinių pasilinksminimų rengėjų – „Global“ tapo pirmuoju Lietuvos klubu, patekusiu į prestižinį sąrašą. Klaipėdiečių komandos vado Mindaugo Bačiliūno – DJ Mindaugėlio nuomone, šis laimėjimas vertingas ne tik klubui, bet ir visam miestui bei šaliai. Dabar pramogų organizatoriams taps paprasčiau į mūsų kraštą kviestis žymiausius pasaulio šokių muzikos scenos veikėjus.

Kitą penktadienį, balandžio 17-ąją, visi „Global“ bičiuliai kviečiami atšvęsti uostamiesčio pramogų rengėjų širdis glostantį pasiekimą išskirtiniame vakarėlyje, kuriame gros klubui nusipelnęs draugas Jamesas Zabiela ir rezidentai Mindaugėlis bei Marius Ivanoff.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius