Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 11

I.Degutienė apie Seimo narius: Lietuva – stebuklų šalis

Seimo pirmininkė Irena Degutienė kritiškai vertina šį sezoną dalyvauti televizijos šokių projektuose ar vesti pramogines laidas nusprendusius parlamentarus. Ji teigia, kad pati panašiose atrakcijose nedalyvautų.
Irena Degutienė
Irena Degutienė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Aš pažiūrėsiu, ar jie lankysis, ar nesilankys. Iš anksto negaliu komentuoti, kaip čia bus iš tikrųjų. Lietuva yra stebuklų šalis“, – žurnalistų paklausta, kaip užtikrins, kad papramogauti nutarę Seimo nariai lankytų plenarinius posėdžius, su ironijos gaidele sakė I.Degutienė.

Ji užsiminė, kad rudens sesijos metu nenorėtų būti visų prasižengusių parlamentarų vertintoja. „Kiekvienas Seimo narys turi prisiimti už visas savo veikas asmeninę atsakomybę: ar jis šoka, ar jis dar kažką daro“, – patikino Seimo pirmininkė.

Naujienų portalas 15min.lt primena, kad šį rudenį kai kurie Seimo nariai nutarė papramogauti televizijose: Žilvinas Šilgalis ir Andrius Šedžius dalyvauja šokių projektuose, Inga ir Arūnas Valinskai veda televizijos laidas. Penktadienį vykusiame pirmame Seimo rudens sesijos plenariniame posėdyje dalyvavo jie visi.

Vis dėlto, Seimo posėdžių salė nebuvo visiškai pilna. Pavyzdžiui, posėdyje nedalyvavo „prisikėlėlė“ Asta Baukutė. Žiniasklaidoje buvo skelbiama, kad moteris laukiasi, tačiau ji pati šių gandų kol kas nei patvirtino, nei paneigė.

Iš viso pirmame Seimo rudens sesijos plenariniame posėdyje dalyvavo 123 Seimo nariai iš 140.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius