-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 19

Į sceną kviečiami gitaristai

Klaipėdoje planuojamas jaunųjų gitaristų konkursas.
Gitara
Gitaristai uostamiestyje kviečiami dalyvauti konkurse. / 15min.lt archyvo nuotr.

Spalio 24 d., šeštadienį,  Jaunųjų atlikėjų meno (JAM) Studijoje organizuojamas renginių ciklas „Lipk ant scenos!“.

Šiemet čia bus surengti dar bent du populiariosios muzikos grupių bei būgnininkų  konkursai, kurių tikslas – padrąsinti jaunuosius atlikėjus pasirodyti scenoje, būti išgirstiems bei įvertintiems ne tik publikos, bet ir muzikos profesionalų.

„Lipk ant scenos!“ organizatoriai neabejoja, jog šių renginių metu bus atrastas ne vienas naujas talentas, o dalyvavimas konkursuose skatins jaunuosius muzikantus ir jų mokytojus ne tik siekti kuo geresnių rezultatų, bet ir burtis į bendraminčių tinklą, dalytis patirtimi bei tarpusavyje kūrybingai bendrauti.

„Konkurso sąlygos yra gana laisvos: neribojamas nei kūrinių stilius, nei forma, nei atlikimo technika“, – teigė konkurso komisijos pirmininkas gitaristas Eugenijus Jonavičius.

Jaunųjų gitaristų konkurse kviečiami dalyvauti ansambliai ir solistai, grojantys akustinėmis, klasikinėmis, elektrinėmis ar bosinėmis gitaromis. Nors konkursas daugiausia skirtas moksleiviams ir studentams, dalyvių amžius neribojamas: gali dalyvauti visi, save laikantys jaunais gitaros atlikėjais. Vienas iš svarbiausių konkurso reikalavimų – kūrinius atlikti gyvai.

Konkurso laureatų laukia prizai, o visi dalyviai spalio 29 dieną JAM studijoje turės galimybę susitikti su svečiu iš Kanados – gitaristu bei dainininku Dave'u Goodmanu.

Dar nespėję užsiregistruoti į gitaristų konkursą tai gali padaryti iki ketvirtadienio telefonu 8 675 20564 arba el.paštu jamstudija@mail.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius