Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 30

Ieškoma puošnaus apatinio trikotažo mėgėja

Šiaulių miesto policijos komisariato pareigūnai ieško 35 metų Aušros Kneižytės, kurią teismas už apatinio trikotažo vagystę iš parduotuvės devyniems mėnesiams pasiuntė į pataisos namus. Moteris nuosprendį išgirdo šių metų vasario 13 d., tačiau jį apskundė, tikėdamasi švelnesnės bausmės.
Apatinis trikotažas
Apatinis trikotažas / BFL/Gedimino Savickio nuotr.

Prieš keletą dienų Šiaulių apygardos teismas skundą atmetė ir paliko galioti ankstesnio teismo nuosprendžiu paskirtą 9 mėnesių laisvės atėmimo bausmę, teigiama išplatintame pranešime.

A.Kneižytė prieš teismą stojo jau dešimtą kartą. Pirmąkart už vagystę ji teismo nuosprendžio išklausė Panevėžyje, būdama 25-erių. Po to jos vagysčių turnė vyko per daugelį Lietuvos miestų – šiaulietė dėl vagysčių yra įkliuvusi ir Raseinių, ir Marijampolės, ir Palangos, ir Tauragės, ir Vilniaus pareigūnams. A.Kneižytė vogė iš parduotuvių ir iš kitų prekybos vietų. Pavyzdžiui, 2002 metais ji buvo pamėgusi Gariūnų turgavietę, kurioje pora kartų buvo sulaikyta pavogusi striukes, o vienąkart ji sugebėjo nugvelbti rankinę su 35 moteriškais maudymosi kostiumėliais. Paskutinį kartą ji laisvės buvo netekusi 2006 m. pavasarį už pavogtą skaitmeninį fotoaparatą iš „Techno+“ parduotuvės Šiauliuose bei konjako butelio, kainuojančio 142 Lt, vagystę iš parduotuvės Tauragėje. Atlikusi bausmę, 2007 m. pavasarį ji išleista į laisvę. Čia A.Kneižytė vagiliavo toliau. Šiais metais sausio mėn. ji buvo sulaikyta Telšiuose iš „Drogo“ parduotuvės pagrobusi įvairių prekių už 766 Lt, na, o vasario 6 d. ji įkliuvo Šiauliuose iš prekybos ir pramogų centre „Saulės miestas“ esančios parduotuvės „New Yorker Lietuva“ pavogusi 6 puošnias liemenėles bei 8 moteriškas kelnaites, o kartu su jais ir 14 apsaugos daviklių. Iš viso parduotuvei buvo padaryta per 600 Lt turtinė žala. Moterį sulaikė parduotuvės darbuotoja. A.Kneižytė teisme teigė, kad apatinį trikotažą norėjusi parduoti ir taip užsidirbti pinigų.

O pinigų A.Kneižytei reikėjo nuolat, nes ją išlaidauti vertė priklausomybė kvaišalams. Moteris už narkotinių medžiagų vartojimą ne kartą bausta administracine tvarka, o šių metų sausio mėn. dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis jos atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas, mat Šiaulių miesto policijos pareigūnai Vytauto gatvės namo kieme sulaikė ją, nešiną buteliuku su tamsios spalvos skysčiu, įtariama, aguonų ekstraktu.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius