Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Interneto žiniasklaidos asociacijos vadovu tapo A.Marcinkus

Interneto žiniasklaidos asociacijai vadovaus lobistas Arnas Marcinkus, pakeisiantis buvusią vadovę Aistę Žilinskienę, pranešė asociacija.
Arnas Marcinkus
Arnas Marcinkus / Martyno Zarembos nuotr.

Naujienų portalus DELFI, 15min ir lrytas.lt vienijančiai asociacijai A.Marcinkus vadovauja nuo antradienio, jis paskirtas asociacijos narių susirinkime.

A.Žilinskienė asociacijai vadovavo dešimtmetį – pasak pranešimo, ji ir toliau su asociacija bendradarbiaus visuomenės informavimo etikos srityje.

A.Marcinkus pabrėžia, kad sieks išplėsti asociacijos narių skaičių ir į ją įtraukti regioninius portalus, daugiau dėmesio bus skiriama žurnalistų teisių apsaugai kontroliuojančiose institucijose, bendradarbiavimo paieškoms su kitomis žiniasklaidą vienijančiomis asociacijomis.

Jis teigia, kad artimiausi metu taip pat teks spręsti klausimus, susijusius su politinės reklamos socialiniuose tinkluose reglamentavimu, taip pat su pasiruošimu įgyvendinti ES autorių teisių direktyvą.

„Tuo pačiu, norisi skirti daugiau dėmesio bendrai visos interneto žiniasklaidos sinergijai, nes sėkmingų pavyzdžių – „4 milijonai“, „Idėja Lietuvai“ ir kitų, kai žiniasklaidai susivienijus ir kryptingai dirbant galima pasiekti puikių rezultatų, ne vienas. Tad norisi, kad jų būtų daugiau“, – teigia A.Marcinkus.

Lobistas A.Marcinkus nuo 2016 metų yra lobistų kontoros „Vento Nuovo“ partneris, anksčiau dirbo Lietuvos jaunimo organizacijų taryboje, vadovavo projektui „Misija Sibiras“, taip pat yra vienas iš diskusijų festivalio „Būtent!“ organizatorių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius