Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 02

Klaipėda spaudos veidrodyje: pajūrio akmenys uostininkams tapo aukso vertės

Uostamiesčio spaudos puslapiai šiomis dienomis šiugžda ir nuo jūrinių, ir nuo verslo vėjų. Vietos žurnalistai suskaičiavo pastarojo meto Vakarų Lietuvos verslovių pasiekimus. Svarstomi ne tik nuopelnai, o ir uosto rieduliai. Pasirodo, juos iš marių dugno traukiantys uostininkai tik dabar susizgribo, kad akmenys – aukso vertės.
Klaipėdos uostas
Klaipėdos uostas / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Vakarų Lietuvos bendrovių pasiekimais domėjosi dienraštis „Vakarų ekspresas“. Žvilgterėti į verslovių darbo rezultatus paskatino ypatinga proga.

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai oficialiai paminėjo savo 95 metų veiklos jubiliejų. Daugiau nei 230 narių vienijanti organizacija  šia proga šventiniame renginyje padėkomis už indėlį į verslo plėtrą pagerbė savo narius.

Iš Švedijos  brangiai kainuojančius akmenis molų tvirtinimui parsitempę uostininkai susizgribo, kad  ir lietuviški rieduliai tinkami  uosto objektų statybai. 

„Vakarų ekspreso“ žurnalistų akį patraukė ne tik verslo nuopelnai, o ir milžiniški uosto akmenys. Iš marių iškeltų gigantų nepastebėti neįmanoma. Kad jais galėtų pasigrožėti visi, dar neseniai uostininkai sumojo riedulius eksponuoti.

Tačiau po to, kai molų tvirtinimui teko temptis riedulius net iš Švedijos ir brangiai už juos sumokėti, susizgribo, kad ir lietuviški akmenys tinkami brangiai atsieinančiai  uosto objektų statybai.

Naujienų portalas klaipeda.diena.lt praneša apie pirmą kartą uostamiestyje rengiamą Miestų partnerystės šventę. Į ją planuoja atvykti su Klaipėdos miesto savivaldybe susigiminiavusių miestų delegacijos.

„Spalio 8–10 d. miestų partnerių atstovai susitiks paminėti bendradarbiavimo sukakčių, atnaujinti ryšių, susipažinti su Klaipėdos plėtros naujienomis, aptarti ateities planų, kurių įgyvendinimui galima pasitelkti bendrą patirtį ir idėjas“, – rašo portalas.

Klaipėdos miestų partnerių sąraše – net  16 miestų pavadinimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius