Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 30

Laimikis.lt miestiečius vėl kviečia pūsti burbulus

Trečius metus vasaros pirmadieniais Lietuvos miestuose, taip pat ir Kaune, skraidys burbulai. Naują sezoną pradedantis „Burbuliatorius“ kauniečių šįvakar laukia įprastoje vietoje – Nepriklausomybės aikštėje, prie M.Žilinsko dailės galerijos ir Soboro.
Burbuliatorius Kaune
Burbuliatorius Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip ir ankstesniais metais, projekto „Burbuliatorius“ iniciatoriai grupė Laimikis.lt miestiečius susirinkti ir pūsti burbulus kvies kas antrą vasaros pirmadienį. Viskas, ko reikia – atsinešti į vieną iš paskelbtų renginio vietų muilo burbulų buteliuką (sau ir praeiviui) ir kartu su kitais dalyviais užtvindyti vietą muilo burbulais ir gera nuotaika.

Šia iniciatyva Laimikis.lt siekia atgaivinti viešąsias miestų erdves ir paskatinti miestelėnus aktyvai kurti laisvalaikio scenarijus.

Pasak renginio iniciatorės, miesto tyrinėtojos Jekaterinos Lavrinec, kiekviena iš viešųjų erdvių turi savo ypatumų, kuriuos galima panaudoti įvairioms kūrybinėms veikloms ir žaidimams.

„Jau pirmaisiais „Burbuliatoriaus“ metais dalyvaujančių miestų gyventojai ėmė improvizuoti, renginio metu organizuodami iškylas, piešinių kreidelėmis sesijas, akustinius koncertus, žongliravimo pasirodymus. Taip formuojasi alternatyvūs viešųjų erdvių panaudojimo scenarijai, plėtojamos nekomercinės laisvalaikio formos“, – džiaugėsi J.Lavrinec.

„Burbuliatoriaus“ akcijos pradžia prie Soboro ir M.Žilinsko dailės galerijos – pirmadienį, 18.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius