Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 11

Liberalų sąjūdis patvirtino kandidatus į Seimą Klaipėdos miesto vienmandatėse apygardose

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio (LRLS) Klaipėdos miesto skyriaus visuotiniame narių susirinkime patvirtinti kandidatai į 2016 m. Seimo rinkimus vienmandatėse apygardose Klaipėdoje.
Simonas Gentvilas
Simonas Gentvilas / L. Sėlenienė

Marių apygardoje Liberalų sąjūdžio kandidatu vienbalsiai patvirtintas partijos pirmininkas Eligijus Masiulis, šioje apygardoje laimėjęs rinkimus į Seimą jau tris kartus.

Baltijos apygardoje liberalus atstovaus Klaipėdos miesto vicemeras Artūras Šulcas, o Danės apygardoje patvirtinta LRLS Klaipėdos m. skyriaus pirmininko, miesto tarybos nario Simono Gentvilo kandidatūra.

Pajūrio apygardoje Klaipėdos miesto atstovu siūlomas miesto tarybos narys, seniūnaitis Saulius Liekis, tačiau dėl kandidato šioje apygardoje dar bus tariamasi Regiono taryboje su Palangos ir Nidos miestų atstovais.

Pasak LRLS Klaipėdos m. skyriaus pirmininko Simono Gentvilo, „liberalų sąjūdis kelia sau aiškų tikslą – laimėti rinkimus į Seimą visose keturiose Klaipėdos miesto apygardose. Mūsų patvirtinti kandidatai yra patyrę politikai, savo darbais pelnę miesto ir visos Lietuvos rinkėjų pasitikėjimą, todėl esu tikras, jog šie rinkimai mums bus itin palankūs, juolab, kad augantis LRLS rinkėjų skaičius leidžia tikėti, jog liberalai taps dominuojančia dešiniąja jėga artėjančiuose rinkimuose į Seimą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius