Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 24

Markas Lučinas fenotipologiją pristatys Klaipėdai

Lietuvoje jau žinomas estas Markas Lučinas – fenotipologijos autorius, atvyksta į Klaipėdą.
Fenotipologas M.Lučinas atvyksta skaityti paskaitų į Klaipėdą.
Fenotipologas M.Lučinas atvyksta skaityti paskaitų į Klaipėdą. / G.Švetkausko nuotr.

Fenotipologija – moderni know–how moksliniais tyrimais pagrįsta technologija, kuri pagrįsta žmogaus genetika ir aplinka, kurioje žmogus formavosi ir leidžia identifikuoti labai tiksliai žmogaus charakterį bei pritaikyti jį tiek versle, tiek asmeniniame gyvenime.

Žmogus, susipažinęs ir taikantis fenotipologiją apie kitą gali sužinoti per kelias minutes daug daugiau, nei žino žmogaus artimieji ar net jis pats.

Įsisavinus fenotipologiją, galima nuspręsti, ar žmogus patikimas, kas yra linkęs lyderiauti, ar iniciatyvus, ar drąsus, ar įžvalgus ir kt.

M.Lučinas turi daug žinių fiziologijos, biologijos, ekologijos srityse. Be pagrindinės savo darbo specializacijos, Markas taip pat dirba šiose srityse: inovacijų kūrimas, sprendimų priėmimo analizė, strateginių projektų įgyvendinimo metodika, verslo konsultacijos, derybos, personalo auditas ir atranka bei kiti personalo valdymo klausimai, įvairaus tipo analizės.

1991 m. Markas Lučinas baigė Maskvos valstybinio universiteto Biologijos, ekologijos, kinologijos, medžioklės, fiziologijos ir etologijos fakultetą, kur besimokydamas tyrinėjo žinduolių fenotipą tema „Etninis fenotipas ir charakteris“. Baigiamojo darbo pagrindu užpatentavo fenotipo technologiją, buvo pakviestas studijuoti aspirantūroje.

Dabar M.Lučinas yra žinomas kaip fenotipologijos autorius ne vienoje šalyje, o jo išvystyta fenotipologijos technologija turi teisinę apsaugą JAV, Estijoje ir Rusijoje.

Jis nuolat rengia mokymus ir konsultacijas personalo atrankos bei audito srityse, remiantis fenotipu. Veda autorinius seminarus verslininkams fenotipo ir stipraus mąstymo technologijų temomis (derybų strategijos, pardavimų technologijos, efektyvi reklama, viešųjų ryšių kūrimas, sudėtingų užduočių ir situacijų sprendimas, konsultacijos).

Tačiau visuomet jo prioritetu išlieka inovatyvių nestandartinių sprendimų kūrimas. 

Nuo 1998 m.
Markas Lučinas mokymus vedė daugiau nei 3000 vadovų, verslininkų, politikų Baltijos šalyse, Rusijoje, Kazakstane, Italijoje, Šveicarijoje ir Vokietijoje.

Lietuvoje seminarus fenotipologijos tema rengia jau 7 metus.

„Viva persona“ kovo 1–2 d. viešbutyje „Amberton Klaipėda” rengia seminarą „Žmogaus fenotipas versle”, kur dalyviai bus supažindinti su šia technologija.

Išvakarėse, vasario 28 d., 18 val., į viešbučio konferencijų salę kviečiami susidomėję verslininkai, įmonių ir įmonių padalinių vadovai, personalo specialistai kviečiami į nemokamą pažintinę 1 val. prezentaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius