Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 23

Naujas laisvalaikio uostas Kaune – „Nautilus“

Kaune duris atveriantys nauji laisvalaikio namai „Nautilus“ rytoj visus kviečia į atidarymo šventę „Linksmybės prasideda uoste“.
Laisvalaikio namų atidarymo šventėje pirmuoju smuiku grieš E. Sipavičius.
Laisvalaikio namų atidarymo šventėje pirmuoju smuiku grieš E. Sipavičius. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

„Naujas, stilingas ir besikeičiantis pagal klientų poreikius “Nautilus“ pamažu taps išskirtine pramogų vieta mieste, - įsitikinę laisvalaikio namų atstovai. - Mūsų tikslas yra kokybiškas, intelektualus, prasmingas laisvalaikis save ir kitus gerbiantiems žmonėms, asmenybėms“.

Rytoj, 19 val., prasidėsiančioje atidarymo fiestoje susirinkusiuosius teminėje aplinkoje linksmins Egidijus Sipavičius su uosto darbininkų grupe, gatvės muzikantai, šokėjai bei aktoriai. Penktadienį „Nautilus“ kauniečius pakvies į dar vieną koncertą – metus tylėjusi grupė „In Culto“ grįžta į dienos šviesą. Sugrįžę prie savo šaknų bei pasiekę naują kūrybinės brandos etapą, vyrukai kviečia pasinerti į ritmingą šokio ir šypsenų kupiną Kolumbijos pasaulį. Grupė šias emocijas žada perteikti penktadienį nuo 20 val.

Pasak laisvalaikio namų atstovų, antrajame „Nautilus“ aukšte įsikūrė elegantiška ir jauki „Menų salė“. Kuriant interjerą, buvo subtiliai sujungta praeitis ir ateitis, atiduota pagarba paveldui, istorijai. „Menų salėje“ keletą kartų per savaitę vyks džiazo, bliuzo, akustiniai koncertai, skirtingų stilių bendri projektai ir pan. Ši salė tinkama teminiams vakarams, seminarams. Pirmame laisvalaikio namų „Nautilus“ aukšte duris atvėrė lošimo namai, o ateityje laisvalaikio namų patalpose numatyta atidaryti ir „Kokteilių barą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius