Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 21

Įstrigusiems keliautojams – visą parą veikianti nemokama telefono linija

Įvertinusi susiklosčiusią sudėtingą situaciją Europos šalių oro uostuose ir siekdama suteikti visiems keliaujantiems reikiamą informaciją, Susisiekimo ministerija įsteigė visą parą veikiančią nemokamą telefono liniją.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kaip teigiama Susisiekimo ministerijos pranešime, visą naujausią informaciją apie skrydžius iš Vilniaus, Kauno ir Palangos tarptautinių oro uostų, naujausius ir papildomus tarptautinius autobusų, traukinių bei laivų maršrutus, ambasadų bei konsulinių skyrių kontaktinius telefonus nuo šiol galima gauti nemokamu telefonu +370 5 262 8590 (skambinant šiuo numeriu iš užsienio reikės mokėti pagal galiojančias tarptautinių telefono skambučių kainas),taip pat skambinant mokama linija 118.

Informacija (skrydžių atidėjimai, nauji lėktuvų, autobusų, traukinių maršrutai, jų pakeitimai ir pan.), teikiama šiomis telefonų linijomis, bus atnaujinama kas valandą.

„Informacinės linijos keliaujantiems tikslas – teikti naujausią informaciją apie kelionės būdus į Lietuvą ar iš Lietuvos, esant būtinybei nukreipti Lietuvos piliečius ir svečius į geležinkelių, kelių transporto, keltų paslaugų teikėjus“, – sakė susisiekimo ministras Eligijus Masiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius