Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 22

Nuo skardžio nulėkę kauniečiai atsipirko galvos traumomis

Trys kauniečiai save gali laikyti laimės kūdikiais – šeštadienį Plytinės gatvėje su automobiliu „Opel Vectra“ nuo skardžio nuriedėję jie atsipirko gana nesunkiais sužalojimais. Nė vieno jų gyvybei pavojus negresia.

Kauno policijos duomenimis, eismo įvykis užfiksuotas šeštadienį apie 15.10 val. į Rokus vedančioje Plytinės gatvėje. Kelio vingyje automobilio Opel Vectra vairuotojas nesuvaldė mašinos ir ši nulėkė nuo dešinėje kelio pusėje esančio skardžio.

Nelaimės metu automobilyje be vairuotojo buvo du keleiviai – jaunas vyras ir mergina. Visiems jiems – 20-24 metai. Pasak medikų, galvos traumas patyrę kauniečiai iš mašinos išsivadavo patys: ugniagesių gelbėtojų pagalbos neprireikė. Šiuo metu jie gydomi Kauno medicinos universiteto klinikose. Pavojaus nė vieno iš jų gyvybei nėra.

Kelių policijos pareigūnai įsitikinę, kad avarija įvyko dėl to, jog vairuotojas nepasirinko saugaus ir rekomenduojamo greičio. „Kelio vingis Plytinės gatvėje mums gerai žinomas. Čia nuolat kas nors nuvažiuoja nuo skardžio. Beveik visada vairuotojai būna viršiję greitį. Taip greičiausiai atsitiko ir šįkart“, – sakė Kelių policijos budėtojas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius