Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 18

„Palėpės muzikoje“ skambės bossanova

Trankiu Domanto Razausko ir grupės koncertu naują sezoną pradėjęs koncertų ciklas „Palėpės muzika“ kviečia į naują renginį. Trečiadienį kauniečiams prisistatys šiame mieste dar negirdėto muzikinio projekto „Blue in Bossa“ nariai.
Giedrė Kilčiauskienė (vokalas), Vytis Nivinskas (kontrabosas), Darius Rudis (mušamieji, perkusija), Andrejus Polevikovas (klavišiniai) ir Pavelas Žemoitinas (perkusija) – šie muzikantai žiūrovus pabandys perkelti į saulėtą Braziliją.
Giedrė Kilčiauskienė (vokalas), Vytis Nivinskas (kontrabosas), Darius Rudis (mušamieji, perkusija), Andrejus Polevikovas (klavišiniai) ir Pavelas Žemoitinas (perkusija) – šie muzikantai žiūrovus pabandys perkelti į saulėtą Braziliją. / Organizatorių nuotr.

Giedrė Kilčiauskienė (vokalas), Vytis Nivinskas (kontrabosas), Darius Rudis (mušamieji, perkusija), Andrejus Polevikovas (klavišiniai) ir Pavelas Žemoitinas (perkusija) – šie muzikantai žiūrovus pabandys perkelti į saulėtą Braziliją, kur skamba Antonio Carlo Jobimo ritmai ir kitų atlikėjų bosanovos melodijos.

Visi kolektyvo nariai klausytojams pažįstami iš įvairių kitų muzikinių projektų. Pavyzdžiui, visai neseniai Kaune viešėjusi G.Kilčiauskienė – grupių „Empti“ ir „Pieno lazerių“ vokalistė, taip pat Vilniaus kolegijos studentus moko vokalo subtilybių. Skirtingų muzikinių stilių projektuose dalyvaujanti atlikėja neretai lyginama su legendine Astrud Gilberto – reikia ypatingo talento kaprizingus bossos ritmus perteikti profesionaliai, o kartu taip jaukiai ir švelniai.

Bossanovos magiją žadantis koncertas vyks Kauno valstybiniame lėlių teatre, spalio 20 dieną, 19 val.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius